Skab fundamentet for din drømme forretning på under 3 timer

– uden at du skal følge endnu en tvivlsom trend, genial guru eller miste dig selv i processen.

Skab fundamentet for din drømme forretning på under 3 timer

– uden at du skal følge endnu en tvivlsom trend, genial guru eller miste dig selv i processen.

Hvis du er som de fleste erfarne solo-selvstændige, så længes du efter mere frihed og glæde i din forretning.

 

Udfordringen er, at du ikke aner, hvor du skal starte

Så du deltager i webinarer og challenges og følger alle mulige kloge mennesker… i håb om at “knække koden”. Men jo mere du lærer, jo mere mister du overblikket (og pusten) af alle de gode råd i øst og vest.

Du opfinder nye ydelser, produkter, tilbud… den ene måned er det high-end, så er det low-end… eller måske sku’ du lave en klub?

Problemet er, at du leder efter svarene alle de forkerte steder. Udenfor dig selv.

Fundamentet for netop din drømmeforretning ligger indeni dig selv. Og det har ligget der hele tiden.

 

DET KAN JEG HJÆLPE DIG MED

Velkommen til

BLISS BIZ METODEN

✔️ Slut med forvirring og frustrerende zig-zag kurs.

✔️ Glæd dig til ro, retning og dyb meningsfuldhed, hver dag.

✔️ Få hele dig i spil i din business – ær og vær d.i.g.

 

Én gang for alle.

✔️ Slut med forvirring og frustrerende zig-zag kurs.

✔️ Glæd dig til ro, retning og dyb meningsfuldhed, hver dag.

✔️ Få hele dig i spil i din business – ær og vær d.i.g.

 

Én gang for alle.

Når du har været igennem BLISS BIZ METODEN ved du, hvordan du…

01

Designer et sandt og sundt grundlag for din drømmeforretning, så alt hvad du tilbyder og signalerer oser af dig og din unikhed.

02

Sætter kursen mod det vigtige, det værdige og det væredygtige, så du oplever flow og glæde – også på de svære dage.

03

Nailer din vision og din passion (også dén, du kan tjene penge på), så din forretning bliver dybt meningsfuld for dig – og for verden.

Men vigtigst af alt…

BLISS BIZ METODEN vil give dig den power, du skal bruge for at holde op med at søge løsninger og shiny objects udenfor dig selv og i stedet begynde at skabe din forretning indefra.

Hej, jeg hedder Anja

 

Jeg er businessmentor, sparringspartner og underviser og jeg hjælper ambitiøse og passionerede solo-selvstændige kvinder med at skabe forretninger og liv, de pivelsker.

Jeg arbejder både fysisk og online med mine kunder og min spidskompetence er konceptualisering af gode ideer til noget genialt og salgbart – fx uimodståelige kurser.

Jeg har undervist ledere og medarbejdere i 20 år, er forfatter til coachingbogen “Spørg mig lige” med forord af Sofia Manning. Og så er jeg medejer af kursusvirksomheden Uddannelseshuset ApS.

Privat bor jeg i Odsherred i en tiny bjælkehytte sammen med min mand Carsten og katten Luna, 900 meter fra havet.

Det her får du med

BLISS BIZ METODEN

3 VIDEOER + LÆKKER WORKBOOK

Du får 3 videoer med undervisning og en interaktiv workbook med øvelser, refleksioner og skabeloner, der hjælper dig med at få fuldstændig styr på din vision, dine værdier og din virkelighed.

BLISS BIZ JOURNAL

xx siders smukt designet journal, så du kan tracke dine fremskridt dag-for-dag i din (nye) blissfyldte business og spotte vigtige signaler, der guider dig til at justere, når noget er off.

AFFIRMATION CARDS

36 smukke affirmation cards inddelt i 12 kategorier. Sammen med Blizz Biz Journalen er de dit daglige go-to kit til at inspirere og løfte dig selv, når du har brug for inspiration eller en hestesko.

MEN DET ER IKKE DET HELE…

 

DU FÅR OGSÅ 4 FEDE BONUSSER

PURPOSE QUEST QUIZ

Test dig selv med Purpose Quest quizzen, der som en troldmand guider dig tættere på dit sande kald i livet.

MANIFEST VISION PROMPT

Brug den magiske prompt formel og få ChatGPT til at hjælpe dig med at formulere din vision som et unikt, personligt Manifest – skræddersyet til netop dig. Indsæt derefter dit Vision Manifest på den smukke Canva skabelon, som du får med og print til daglig inspiration.

30 DAGES SMS-NUDGING

Dét her er ét af de kurser, du får gennemført! Du får nemlig en daglig SMS i 30 dage, så du holder fokus og husker, hvorfor det var vigtigt for dig at lave det selvkærlige og holdbare fundament for din forretning.

GET-IT-DONE ROADMAP

Med Get-It-Done Roadmappet har du det fulde overblik over kursets læringsbidder og kan nemt se, hvordan du med bare 10 minutter hver dag, får gennemført minikurset og sætter kurs mod den ro og retning, du længes efter.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

$

Jeg har prøvet det hele... Hvad gør Bliss Biz metoden anderledes?

Lad mig gætte… Det meste af det, du har prøvet indtil videre, har ret sikkert handlet om, at “hvis du bare følger det her system, har den rigtige produktpalette, de rigtige priser, et konverterende tilbud, taler specifikt til din ideelle kunde, markedsfører dig på x, y eller z måden, så… vil din lykke være gjort og pengene vælte ind.

Har jeg ret?

Men det virker ikke. For når du ikke har dit fundament på plads, så bygger du din business på sand, i stedet for klippegrund. Kan du huske historien om De tre små grise? Så ved du, hvad jeg mener. Det, du får, med BLISS BIZ METODEN er klippegrunden!

$

Hvad gør jeg, hvis der er noget i mini-kurset, jeg ikke kan finde ud af?

Så skriver du til mig på anja@anjahybo.dk, så svarer jeg dig lynhamrende hurtigt. Du kan også tage dit spørgsmål med på én af de online LIVE Q&A’s, som du får som særlig bonus, når du køber BLISS BIZ METODEN.

$

Hvad nu hvis det ikke virker for mig?

Det virker, hvis du gør arbejdet. Det kan jeg garantere dig. Men… hvis du efter at have rakt ud til mig på e-mail og deltaget på vores live Q&A’s stadig ikke kan få det til at virke, så har du 14 dages tilfredshedsgaranti, hvor du kan få dine penge tilbage.

$

Øhh, hvad betyder ordet Bliss?

Hvor er jeg glad for, at du spørger! Bliss betyder… glæde, fryd, lyksalighed… noget i den retning. Men det er faktisk svært at finde et dansk ord, der dækker. Så lad mig prøve med en historie…

Forestil dig den der aktivitet eller situation, hvor du fuldstændig glemmer tid og sted og fortaber dig i dét, du har gang i. Kan du se det for dig?

For mig er det fx, når jeg har været på planteskolen og kommer hjem med bagagerummet fyldt med blomster og krydderurter og sætter mig til at plante ud og arrangere krukker og potter. Jeg er helt væk, med fingrene i jorden. Tid eksisterer ikke. Jeg er i Zen.

Det er Bliss for mig.

TILFREDS ELLER PENGENE RETUR

Jeg samler kun på glade kunder. Derfor har jeg en 14 dages retur politik, hvor du kan få dine penge tilbage, hvis du ikke er tilfreds. Bare send en mail til anja@anjathybo.dk, så refunderer jeg pengene med det samme.

Jeg samler kun på glade kunder. Derfor har jeg en 14 dages retur politik, hvor du kan få dine penge tilbage, hvis du ikke er tilfreds. Bare send en mail til anja@anjathybo.dk, så refunderer jeg pengene med det samme.