20 spørgsmål, der hjælper dig med at finde dit kald og sande purpose

 

Få min DEEP DIVE metode og kom ind til kernen af, hvem du i virkeligheden er og hvad du vil med din business.

20 spørgsmål, der hjælper dig med at finde dit kald og sande purpose

Få min DEEP DIVE metode og kom ind til kernen af, hvem du i virkeligheden er og hvad du vil med din business.

 

 

Hvis du er som de fleste selvstændige, så længes du efter mere frihed og glæde i din forretning.

 

Så du deltager i gratis challenges og følger alle mulige kloge mennesker i håb om at “knække koden”. Men jo mere du lærer, jo mere mister du overblikket og pusten af alle de gode råd i øst og vest.

Intet af det giver dig følelsen af ægte kald og purpose i din hverdag.

Du opfinder nye ydelser, produkter, tilbud… den ene måned er det high-end, så er det low-end… eller måske sku’ du lave en klub?

Problemet er, at du leder efter svarene alle de forkerte steder. Fundamentet for din drømmeforretning ligger indeni dig selv. Og det har ligget der hele tiden.

 

DET KAN JEG HJÆLPE DIG MED

Velkommen til

DEEP DIVE METODEN

✔️ Slut med forvirring og frustrerende zig-zag kurs.

✔️ Glæd dig til ro, retning og dyb meningsfuldhed, hver dag.

✔️ Få hele dig i spil i din business – ær og vær d.i.g.

 

Én gang for alle.

✔️ Slut med forvirring og frustrerende zig-zag kurs.

✔️ Glæd dig til ro, retning og dyb meningsfuldhed, hver dag.

✔️ Få hele dig i spil i din business – ær og vær d.i.g.

 

Én gang for alle.

Når du har været igennem BLISS BIZ METODEN ved du, hvordan du…

01

Designer et sandt og sundt grundlag for din drømmeforretning, så alt hvad du tilbyder og signalerer oser af dig og din unikhed.

02

Sætter kursen mod dit sande nord, dit højeste purpose, så du oplever flow og glæde i din business – også på de svære dage.

03

Nailer din vision og din passion (også dén, du kan tjene penge på), så din forretning bliver dybt meningsfuld for dig – og for verden.

Men vigtigst af alt…

BLISS BIZ METODEN vil give dig den peace of mind, du har brug for, når du vil holde op med at søge løsninger og shiny objects udenfor dig selv og i stedet begynde at skabe din forretning indefra.

Hej, jeg er Anja

 

Jeg er mastercoach, mentor og mystiker og jeg hjælper passionerede, selvstændige med at skabe forretninger og liv, de pivelsker.

Jeg er en kreativ, optimistisk og eftertænksom sjæl. Og jeg har rødderne solidt plantet hos dét, som jeg kalder Gud, og som du måske kalder Kærlighed eller Universet.

Jeg arbejder både fysisk og online med konceptualisering og kursusdesign. Jeg er forfatter til coachingbogen “Spørg mig lige” og så er jeg medejer af kursusvirksomheden Uddannelseshuset ApS.

Privat bor jeg i Odsherred i en tiny bjælkehytte sammen med Carsten og katten Luna, 900 meter fra havet.

Det her får du med

BLISS BIZ METODEN

5 MODULER + WORKBOOK

Du får 5 moduler med videoundervisning og en workbook med øvelser og refleksioner, der hjælper dig med at lande dit kald, din bliss og dit højere purpose.

BLISSBIZ MANIFEST

18 powerfulde og udvidende bekræftelser til den bevidste, blissfyldte business. Giv dit business mindset en makeover med BlissBiz Manifestet. Pdf og lydfil, så du kan lytte og preppe dig selv igen og igen, til det sidder på rygraden.

BLISSBIZ COACHING CARDDECK

31 kort med business coaching spørgsmål, allesammen baseret på bliss. Kortene støtter og løfter dig og inviterer dig til at blive nysgerrig på den måde, du er i din forretning på samt på udfoldelsen af din højere purpose. For har du det egentlig bevidst i spil, hver dag?

MEN DET ER IKKE DET HELE…

 

DU FÅR OGSÅ 3 FEDE BONUSSER

21 DAGES NUDGING

Dét her er ét af de kurser, du får gennemført! Du får nemlig en daglig reminder på e-mail i 21 dage, så du holder fokus og husker, hvorfor det var vigtigt for dig at lave det selvkærlige og holdbare fundament for din forretning.

BLISSBIZ ROADMAP

Med BlizzBiz Roadmap har du et grafisk overblik over kursets læringsbidder og en cirka angivelse på, hvor lang tid det tager at lave de forskellige opgaver. Så kan du disponere din tid og sætte kurs mod den ro og retning, du længes efter – uden at få kursusforstoppelse under vejs.

GRATIS COACHING

Hvis du sidder med et brændende spørgsmål om noget, i din forretning, når du er færdig med minikurset – altså noget af det, du har arbejdet med på minikurset – så send mig en Messenger besked. Så får du et gratis businesscoaching svar på lydfil.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Jeg har prøvet det hele. Hvad gør BlissBiz metoden anderledes?

Lad mig gætte. Det meste af det, du har prøvet indtil videre, har ret sikkert handlet om, at “hvis du bare har de rigtige produkter, taler til et erkendt behov, har prissat dig rigtigt, taler specifikt til din ideelle kunde, markedsfører dig på x, y eller z måden, så vil din lykke være gjort.

Har jeg ret?

Men det virker ikke. For når du ikke har dit fundament på plads, så bygger du din business på sand, i stedet for klippegrund. Kan du huske historien om De tre små grise? Så ved du, hvad jeg mener. Det, du får, med BlissBiz er klippegrunden!

Hvad gør jeg, hvis der er noget i mini-kurset, jeg ikke kan finde ud af?

Så skriver du til mig på anja@anjahybo.dk, så svarer jeg dig lynhamrende hurtigt.

Hvad nu hvis det ikke virker for mig?

Det virker, hvis du løser opgaverne ærligt og gør arbejdet. Det kan jeg garantere dig. Men… hvis du efter at have rakt ud til mig på e-mail stadig ikke kan få det til at virke, så har du 14 dages tilfredshedsgaranti, hvor du kan få dine penge tilbage.

Øh, hvad betyder ordet "bliss"?

Hvor er jeg glad for, at du spørger! Bliss betyder… glæde, fryd, lyksalighed… noget i den retning. Men det er faktisk svært at finde et dansk ord, der dækker. Så lad mig prøve med en historie…

Forestil dig den der aktivitet eller situation, hvor du fuldstændig glemmer tid og sted og fortaber dig i dét, du har gang i. Kan du se det for dig?

For mig er det fx, når jeg har været på planteskolen og kommer hjem med bagagerummet fyldt med blomster og krydderurter og sætter mig til at plante ud og arrangere krukker og potter. Jeg er helt væk, med fingrene i jorden. Tid eksisterer ikke. Jeg er i Zen.

Det er Bliss for mig.

TILFREDS ELLER PENGENE RETUR

Jeg samler kun på glade kunder. Derfor har jeg en 14 dages retur politik, hvor du kan få dine penge tilbage, hvis du ikke er tilfreds. Bare send en mail til anja@anjathybo.dk, så refunderer jeg pengene med det samme.

Jeg samler kun på glade kunder. Derfor har jeg en 14 dages retur politik, hvor du kan få dine penge tilbage, hvis du ikke er tilfreds. Bare send en mail til anja@anjathybo.dk, så refunderer jeg pengene med det samme.