Programmer og Software jeg selv bruger, og som jeg tror, du også bliver glad for!

"

Jeg anbefaler KUN produkter eller ydelser, som jeg selv bruger og er super begejstret for! 

Onlinekurser | Markedsføring | Betaling | Nyhedsbrev

Simplero er et program til salg, sikker betaling og afvikling af onlinekurser, opbygning af hjemmesider, styring af email-liste, nyhedsbreve og automations. Jeg bruger Simplero som platform til alle mine produkter og ydelser.

Kort sagt ALT det du som solo-selvstændig har brug for til at kunne drive din forretning. Det hele samlet ét sted. Fantastisk support, også på dansk.

Det er det system, jeg selv bruger til mine online produkter. Og det er også her min nyhedsbrevsliste, min freebie og alt mit andet “online hejs” styres fra. Simplero er maskinrummet i min forretning.

Når du bestiller Simpleros Launch Pakke via mit link får du 28 dages gratis prøvetid (normalt kun 14 dage). Og vælger du at betale for ét år af gangen, får du også 2 måneders ekstra abonnement (betal for 10 md og få 14 md) samt 5 timers hjælp direkte hos Simplero.

Grafik | Design | Layout

Canva er et fantastisk, enkelt og intuitivt program til at lave logoer, e-guides, SoMe opslag, bogforsider og grafik. For bare at nævne noget.

Her er ALT, hvad du har brug for, for at din hjemmeside, dine produkter, hand-out’s og dit undervisningsmateriale ser prof ud!

Alt, hvad du får og ser fra mig, er stort set lavet i Canva. Jeg elsker det program! 

Canva er som udgangspunkt GRATIS, men de har også en betalt version, som gi’r dig adgang til endnu flere lækkerier og muligheder. Jeg har selv den betalte version.

Link*

 

Bookning | Kalender| Onlinekurser

EasyMe er et dansk program, som du kan bruge til fx at sælge produkter, timer og ydelser. Det kan også håndtere dine emails og nyhedsbreve.

EasyMe tilbyder 14 dages gratis prøvetid.

Jeg bruger selv kalenderfunktionen til bookning af coaching og mentoring. Og det er faktisk det eneste, jeg bruger EasyMe til. Resten af min forretning drives via Simplero.

Markedsføring | E-mail liste | Pop-up Design

Sleeknote er en dansk udbyder af dét, du nok kender som pop-ups eller slide-ins. Altså de der bokse, der kommer frem på en hjemmeside, tilbyder dig en freebie (gratis gave) og beder om din e-mail adresse i bytte.

Pop-ups og slide-ins er nogle af de mest effektive måder at opsamle email adresser på. Du styrer helt selv, på hvilke sider din pop-up skal vises, hvordan den skal ud osv.

Det er super nemt at lave flotte pop-ups på din hjemmeside, så dine kunder faktisk oplever det som en service, når du beder om deres email adresse.

Sleeknote er virkelig fremme i skoene for at sikre, at konverteringen af dine pop-ups er helt i top. Og de har en virkelig god support.

Jeg har brugt Sleeknotes på alle vores hjemmesider i årevis, og vi opsamler email adresser fra mellem 5 og 20 nye interesserede kunder hver dag.

Du kan prøve Sleeknotes helt gratis i 14 dage før du beslutter dig.

Billedredigering | Grafik | Design

PicMonkey er et super enkelt program til billedredigering. Stort set alle de billeder du bruger, uanset om de er gratis eller betalte, er for tunge til at blive anvendt ubehandlede på fx din hjemmeside. De tunge og ubehandlede billedfiler betyder, at din hjemmeside kan være a.l.t for langsom til at loade. Og så risikerer du, at dine besøgende mister tålmodigheden og smutter, uden at klikke, købe eller tilmelde sig dit nyhedsbrev.

Jeg bruger PicMonkey til hurtigt og enkelt at beskære mine billeder og gemme dem i et format, så de fylder mindst muligt. Google hader nemlig “tunge” hjemmesider!

Mange programmer, blandt andet Simplero, har også mulighed for at redigere billeder, før de indsættes.

Webinar | Online salg | Online undervisning

WebinarJam er det program, jeg selv bruger, når jeg holder webinarer. Webinarer er en fantastisk mulighed for at få dine potentielle kunder i tale uden, at I sidder i det samme lokale. Når folk deltager på dine webinarer, er de frivilligt dukket op, for at høre på dig og dét du vil lære dem, inspirere dem med eller tilbyde dem. 

Hvor tit har du 50 til flere hundrede mennesker samlet i “det samme rum” – alle ivrige efter at høre, hvad du har at sige?

Ja, der er lidt teknik involveret. Men det er altså ikke svært, og bestemt til at lære.

Sidst jeg kørte en webinarkampagne, holdt jeg 5 webinarer fordelt over nogle dage. Og det genererede et salg på over 75.000 kroner. 

Det siger jeg ikke for at prale, men bare for at vise dig, hvad webinarer måske også kan gøre for din forretning…

Link

 

Online møder | Sessioner | Undervisning

Zoom er næsten ikke til at komme udenom som solo-selvstændig. Jeg bruger selv zoom næsten dagligt til online coaching sessioner, korte videomøder og til undervisning.

Når du holder onlinemøder via Zoom, kan du dele din skærm med dén, du mødes med, og det samme kan personen i den anden ende. Det er smart, hvis du fx vil demonstrere et eller andet eller guide den anden i fx noget teknisk. Møderne kan være med videokameraet tændt, så I også kan se hinanden. Det er faktisk ret hyggeligt.

I den gratis version af Zoom kan dine møder (i skrivende stund) vare max. 40 minutter, når der er 3 eller flere deltagere. Du kan til gengæld holde lige så mange 1:1 møder, som du har lyst til. 

Jeg har selv en betalt version af Zoom, for jeg hader begrænsninger… haha… og jeg betaler omkring tusind kroner årligt.

 

Link

 

* Affiliate link. Jeg anbefaler KUN programmer og apps, som jeg selv bruger og kan stå 100% inde for. Hvis du ikke har lyst til at benytte mit link, er du velkommen til at købe produktet direkte på udbyderens egen hjemmeside. Men, i de fleste tilfælde har jeg altså forhandlet en bedre pris eller mere fordelagtige vilkår til dig, når du benytter mit link. Jeg si’r det bare.