10 UGERS SPIRITUELT BUSINESSFORLØB
FOR SOLO-SELVSTÆNDIGE KVINDER

Hero by Heart

Find dit kald, din vej og dit højeste purpose med The Hero’s Journey og skab den dybeste transformation i din business.

10 UGERS SPIRITUELT
BUSINESSFORLØB FOR
SOLO SELVSTÆNDIGE
KVINDER

Hero by Heart

Find dit kald, din vej
og dit højeste purpose
med The Hero’s Journey
og oplev den dybeste
transformation i din business.

Mærker du en længsel efter noget nyt, bedre eller dybere i din business? Og har du lyst til at skabe det nye indefra og ud på en eventyrlig måde? Så er du havnet det rigtige sted.

  • Du er en ambitiøs, selvstændig og spirituelt interesseret kvinde og du har lyst til at udfolde et kald, som bor i dig.
  • Du drømmer om at træde endnu tydeligere ind i din autoritet og finde dit sande purpose, så du får hele dig i spil i din forretning.
  • Du kan og ved så meget, men føler ikke, at du viser verden en brøkdel af, hvem du i virkeligheden er.
  • Du mærker tvivl eller modstand mod at gå efter drømmen, for du kan ikke se vejen derhen og er det overhovedet muligt…
  • Du er måske kommet til at forvirre dig selv lidt ved at følge alle mulige eksperter og du har mistet dit eget indre kompas.
  • Du har været optaget af hverdagens hamsterhjul, men noget presser sig på, noget skal ændres. Og det skal være nu.

Lyder det som dig, så lad mig præsentere Hero by Heart forløbet

 

Lyder det som dig, så
lad mig præsentere
Hero by Heart forløbet

Hero by Heart er et spirituelt businessforløb for solo-selvstændige kvinder, der er klar til at undersøge og følge dét, der virkelig kalder på dig fra din sjæls dyb.

Du hungrer efter at udfolde den længsel, der ligger kodet i dig. Og du er klar til at sige ja til dit hjertekald i din business på en anderledes, mere kærlig og eventyrlig måde.

Forløbet består af 5 undervisningsmoduler. Vi bruger The Hero’s Journey frameworket som guide til den transformation, du ønsker at skabe. Vi går helterejsen sammen som en slags indre pilgrimsfærd. Fra kaldet til magiske hjælpere, videre til hvalens mave, sirenerne, dragerne, den hellige gral og så videre.

Undervejs lader vi os inspirere af eventyr, fortællinger og bibelhistorier og vidnesbyrd fra hellige, modige kvinder og mænd, der har levet stort og talt klogt.

Hero by Heart er et spirituelt udviklingsforløb for solo-selvstændige kvinder, der er klar til at undersøge og følge dét, der kalder på dig fra din sjæls dyb.

Du hungrer efter at udfolde den længsel, der ligger kodet i dig. Og du er klar til at sige ja til dit hjertekald i  din business på en anderledes, mere kærlig og eventyrlig måde.

Forløbet består af 5 undervisningsmoduler. Vi bruger The Hero’s Journey frameworket som en slags fødselshjælper til den transformation, du ønsker at skabe i din business. Vi går helterejsen sammen som en slags indre pilgrimsfærd. Fra kaldet til magiske hjælpere, videre til hvalens mave, sirenerne, dragerne, den hellige gral og så videre.

Undervejs lader vi os guide og inspirere af eventyr, fortællinger og bibelhistorier og vidnesbyrd fra hellige, modige kvinder og mænd, der har levet stort og talt klogt.

Hvad er The Hero’s Journey?

The Hero’s Journey

The Hero’s Journey er en episk og eventyrlig model for udvikling og transformation, formuleret af forfatter og professor i mytologi Joseph Campbell.

Det er et genialt redskab til dig, der arbejder med mennesker fx som coach, terapeut eller konsulent. Og så er det et eventyrligt værktøj for selvstændige, der ønsker at skabe, skalere eller simplificere noget i deres business, men ikke har lyst til den linære, lidt kasseagtige tilgang, som de fleste businessforløb tilbyder. 

På Hero by Heart forløbet bruger vi metoder fra den klassiske businessverden, men også fra den spirituelle verden. Og karakterer som Maria Magdalene, Mary Poppins og Gandalf tilbyder os deres visdom og vejledning, når vi skal træffe valg eller finde løsninger.

De 5 undervisningsmoduler ser sådan ud

ROOT

På første modul lærer du at mærke og finde et sandt kald. Vi går på opdagelse i, hvad det betyder, når du ikke følger dit kald. Og vi arbejder med værdier, visioner og andre vigtige rødder, der skal slås, for at kaldet matcher dit højeste purpose i livet.

RELEASE

På andet modul er fokus at give slip på dét, der ikke længere tjener dig, så du frit kan følge “dit hellige ja” – dét, der ikke er til diskussion. Vi inviterer din magiske hjælper med på helterejsen, så du får mod til at gå efter “det nye”.

REMEMBER

Når vi vil forandre noget, møder vi ofte frygt, tvivl og modstand. På modul tre lærer du at spotte og undvige dine sirener (fx overspringshandlinger). Du lærer at forstå og træne din drage (din dybeste frygt), så den ikke forhindrer dig i at “finde skatten”.

 

REBIRTH

Nu står du med skatten og du skal billedligt talt vende tilbage fra din helterejse med din skat. Du skal genføde dig selv og din sjæls længsel, og det kan der godt være modstand på. Det møder, favner og undersøger vi på modul fire.

RISE

På modul 5 spreder du dine vinger og rejser dig som den helt, du er. Vi undersøger, hvad der skal til for, at du flytter 100% ind i din nye virkelighed og ikke falder i quiet quitting fælden eller tilbage til “en gammel version” af dig selv.

Sådan foregår Hero by Heart forløbet

Undervisningen

Der er 5 undervisningsgange á 3 timer og al undervisning foregår live.

To af undervisningerne er online på Zoom. De tre andre afholdes som fysiske Cozy Cottage Retreats på Sjælland.

Cozy Cottage Retreats

På vores Cozy Cottage Retreats mødes vi et dejligt sted på Sjælland, hvor der er højt til loftet, smuk natur og lækker mad.

Der er 3 retreats med undervisning, øvelser, refleksion og meditation. Vi bruger naturen, kunst, historier og hellige fortællinger på vores business helterejse mod din hellige gral. Dét som andre business typer kalder dit mål..

Individuel vejledning

Du får 2 x 60 min. individuel vejledning og sparring på forløbet. Derudover er jeg aldrig længere væk end en e-mail eller besked, hvis du har brug for mig.

Jeg kommer gerne med anbefalinger i forhold til, hvornår det giver mening at booke dine sessioner, men du styrer det helt selv og booker, når du har behov.

Oversigt over forløbet

Hero by Heart forløbet starter den 23. september med vores første Cozy Cottage Retreat.

Undervisningen fordeler sig sådan her:

Modul 1 / ROOT 23. september fra kl. 15 til 18, retreat
Modul 2 / RELEASE 7. oktober fra kl. 15 til 18, online
Modul 3 / REMEMBER 21. oktober fra kl. 15 til 18, retreat
Modul 4 / REBIRTH 4. november fra kl. 15 til 18, online
Modul 5 / RISE 18. november fra kl. 15 til 18, retreat

Efter Hero by Heart forløbet har du…

Klarhed over...

dit kald, din bliss og dit store purpose. For ja, du er skabt til storhed!

Mod til...

at træde op og ud og følge dét, der kalder på dig. Også når du er bange.

Handlet på...

drømmen og dét, der kalder eller har hvisket til dig i årevis.

Masser af nye...

indsigter, redskaber, venskaber og et netværk af de skønneste og mest lysende heltinder, du kunne drømme om.

Den nye tids fakkelbærer

Jeg oplever Anja som en visdomsfuld superwoman med en særlig evne til at gøre komplekse ting enkle. Anja er virkelig god til at finde og skabe løsninger, når alt ser tåget ud.

Jacquiline Østergaard

FORFATTER

 

Enestående på alle måder

Anja har nærmest båret mig igennem forløbet, når jeg havde brug for en “voksen”. Jeg har oplevet nærvær, kreativitet, engagement, nysgerrighed og stor faglighed.

Ane Sidenius

PSYKOLOG

Forløbet er særligt til dig, der…

Spørger dig selv: “Hvad vil jeg egentlig med næste halvdel af mit liv?” og gerne vil finde svaret sammen med andre ligesindede.

Frygter at tiden løber fra dig og at du ikke får bidraget med dét, dit hjerte virkelig længes efter i livet.

Drømmer om at tage en større bid af livet, men du har måske glemt, om du “kan li’ skumbananer eller lakridsbolsjer”.

Når nogen spørger dig efter forløbet: “Nå, hvordan går det?”, så kan du stolt svare, at…

Jeg følger mit hjertes kald og har fået hele mig i spil i min forretning.

Jeg kender mit formål i livet og siger nej til det, der distraherer mig og fører mig væk fra mit hellige ja.

Jeg drømmer igen og har justeret kursen og set-uppet i min business, så den igen er skøn at være i.

Jeg gik efter hovedrollen i mit liv – og fik den!

Hej, jeg er Anja – din guide, mentor og magiske hjælper på forløbet

 

Mit mission er at inspirere gode mennesker til at gøre dét, der inspirerer dem, så vi sammen, hver og en, skaber en bedre verden for os selv og andre.

Jeg er en kreativ, optimistisk og eftertænksom sjæl. Og jeg har rødderne solidt plantet hos dét, som jeg kalder Gud, og som du måske kalder Kærlighed eller Universet.

Jeg ved, at meget er muligt og at bedre er tæt på, når vi tør træde udenfor livets kridtstreger, inviterer vores indre heltinde med om lejrbålet og gnider på livets magiske lampe(ånd).

Jeg drømmer om en verden med mere fred, fryd og frihed til alle, for ja, jeg er barn af 60’erne. Visionen er, at flere udfolder deres indre heltepower og sætter mærkbare, kærlige aftryk i verden.

Anja er min “voksen-sparring”

Anja er mere end en businessmentor; hun er en uundværlig støtte for ambitiøse solo-selvstændige kvinder.

Hendes dedikation til at hjælpe andre med at skabe forretninger og liv, de elsker, er inspirerende. Anja kombinerer sin ekspertise med sin kærlighed til at styrke andre, og det skinner igennem i alt, hvad hun gør. Hendes evne til at forvandle ambitioner til virkelighed er en gave for enhver, der arbejder med hende.

Merethe Palsgård

BETTER BALANCE / FABULOUS FIFTIES

Nu har jeg et færdigt kursus, der sælger pladser!

Jeg var gået i stå, følte jeg mig lidt ensom i min forretning og kunne ikke få hul på de projekter, som lå foran mig.

Jeg havde brug for partnerskab og sparring, bl.a. til at få produceret et kursus som jeg længe havde tænkt meget på.

Med Anjas kompetente hjælp fik jeg lavet en struktur på det materiale, der skulle produceres. Nu har jeg et færdigproduceret kursus og den lækreste salgsside - der rent faktisk sælger pladser.

Simone Hyldahl

KARRIERECOACH

Din investering i forløbet Hero by Heart, hvor du finder dit kald og højeste purpose og udfolder en  business drøm er 16.500 kr.

 

Du kan betale i 4 rater á 4.125 kr. Priserne er inkl. moms.

Prisen svarer nogenlunde til en forlænget weekend sydpå. Super lækkert, bortset fra at dit kald stadig kører uafhentet rundt på bagagebåndet, når du lander i Kastrup.

EARLY BIRD BONUS  Når du tilmelder dig inden 1. september, får du en VIP-dag med Anja som bonus (værdi 8.800 kr.).

Men det er ikke det hele. Du får også 3 bonusser, der er håndplukkede til dig som støtte på din helterejse.

BONUS #1

Human Design Masterclass

Human Design er et system, der består af 4 elementer: astrologi, chakrasystemet, Kaballah og Iching. Vi har hver vores unikke design og det er en slags energetisk blueprint over dine særlige gaver og hvordan du er designet til at fungere bedst i verden.

Læs mere
For mig var det en kæmpe eyeopener, da jeg fik afdækket mit eget design. Det hjalp mig til at skabe en hverdag og en business, hvor jeg trives og virkelig fylder livet ud som mig.

Vi får besøg af en af Danmarks dygtigste Human Design eksperter og du får mulighed for at få lavet dit eget unikke HD blueprint, så du kan forme dit liv og din business, så det matcher din sjæls kerne.

(Værdi 4.500 kr.)

BONUS #2

Akasha Arkivet Masterclass

Da din sjæl blev skabt, blev den sammensat af en række guddommelige kvaliteter, der er med til at fortælle dig, hvad du trives med og hvad du ikke trives med. Lige som med Human Design kan vi kalde summen af disse kvaliteter for din sjæls blueprint.

Læs mere
Dem, der er uddannet i Akasha Arkivet, kan forstå, læse og cleare traumetråde og karmiske kontrakter fra tidligere liv og på den måde give dig mulighed for at slippe noget, du ikke selv kan komme i kontakt med på det bevidste plan.

Vi får besøg af en ekspert, som gør os klogere på, hvad Akasha Arkivet indeholder og hvad en læsning og clearing i dit arkiv kan gøre for dig og din forretning.

(Værdi 3.495 kr.)

BONUS #3

BlissBiz Bootcamp

På BlissBiz Bootcamp er der 100% fokus på den strategiske, taktiske og praktiske side af business. Vi mødes på mit kontor og arbejder med produkter, prissætning, promovering, branding, unikhed og andre relevante temaer for dig, der er selvstændig.

Læs mere

Bootcampen bliver sammensat udfra ønsker og behov fra deltagerne på forløbet i kombination med mine 25 års erfaring som selvstændig virksomhedsejer.

(Værdi 9.995 kr.)

Ofte stillede spørgsmål

Hvad gør jeg, hvis der er et af modulerne, jeg ikke kan deltage på?

Online undervisningen optages og lægges op på kursus platformen, hvor den er tilgængelig for dig, så længe forløbet varer. De fysiske retreats optages ikke. Så er du forhindret, må du bede en af de andre helte om at briefe dig. Og ellers så hopper du og jeg på et Zoom kald efterfølgende, så jeg kan give dig et kort resume 😉

Skal jeg vide, hvad mit kald og purpose er?
Nej, absolut ikke. Vi starter forløbet med at gå på opdagelse sammen i dét, du mærker som et spirende kald eller længsel efter noget nyt. Jeg hjælper dig med at blive tydelig og afklaret på både dit kald, din passion og dit purpose.
Guld symbolerne på din model - hvad er det?

De smukke symboler er grafiske illustrationer af de 12 værdier, der gennemsyrer alt hvad jeg tilbyder i min virksomhed. De er en kæmpe stor del af mit blissfyldte business fundament – og jeg glæder mig til at folde dem ud med dig på forløbet.

Får jeg hjælp til min business på forløbet?

Det kommer an på, hvad du mener med “hjælp”. Hero by Heart er ikke et klassisk business forløb, hvor vi taler om strategi, taktik, kampagne planlægning osv. Men når det er sagt, så har jeg været selvstændig i 25 år og spørger du mig om noget, der har med forretning at gøre, så svarer jeg selvfølgelig.

På BlissBiz Bootcampen derimod er fokus 100% på business og forretningsudvikling.

Kan jeg få en anden betalingsordning?

Det finder vi ud af. Skriv til mig på anja@anjathybo.dk – så aftaler vi en ordning, der passer os begge to.

Jeg er ikke selvstændig endnu, men vil vildt gerne med. Er det muligt?

Det forstår jeg virkelig godt, at du gerne vil. Lad os se, om ikke vi kan finde en løsning, der passer til dig. Skriv til mig på anja@anjathybo.dk – så finder vi en tid til en snak.

Effektiv, klarsynet & kærlig

Anja er en kvinde med høj integritet. Hun har fokus på at yde værdi for mennesker omkring hende, og hendes kommunikation er effektiv, klarsynet og kærlig.

Cathrine Moltke-Leth

COACH / TRUE NORTH

Du gav mig troen på mig selv

Du er en ener og jeg elsker alt det, du kan og gør. Din rummelighed og varme har været vigtig for mig i vores forløb. Tak for at du fik mig til at se vejen tydeligere. Du gav mig hele tiden troen på mig selv.

Inger Petri

FORFATTER OG FOREDRAGSHOLDER

Hvis du stadig er i tvivl, så lad mig gi’ dig 3 gode grunde til at du skal tilmelde dig

Hvor mange flere måneder eller år vil du gå uforløst rundt med din længsel efter noget andet og bedre? Kender du Kim Larsens sang “…fik du set det, du ville… fik du hørt din melodi?” Den nynner jeg i dit øre lige nu…

Du har ret sikkert brugt mange ressourcer – både tid og penge – på at forsøge at knække koden på dit kald selv. Men uden held, og frustrationen og længslen hober sig op. Så kom nu! Vær din egen bedste ven – gå helterejsen og se magien ske.

Hvad er din drøm værd? Din tid værd? Dit liv? Jeg ved godt, det kan lyde lidt dramatisk, men livet er kort og du er her af en helt særlig årsag. Du har noget i dig, som det er meningen, at verden skal se, før du tager herfra. Det er din tid nu!

“Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.”
Joseph Campbell