Hvad nu hvis du kunne få 100% styr på dit nye kursus på en eftermiddag

– uden at miste overblikket, glemme vigtige detaljer eller blive fuldstændig overvældet?

Hvad nu hvis du kunne få 100% styr på dit nye kursus på en eftermiddag

– uden at miste overblikket, glemme vigtige detaljer eller blive fuldstændig overvældet?

Hvis du er som de fleste erfarne, selvstændige coaches, konsulenter og terapeuter, så vil gerne ha’ kurser og forløb på hylden i din forretning.

 

Problemet er, at du ikke aner, hvor du skal starte eller hvad, der skal med i et uimodståeligt, lækkert og salgbart kursus.

Så du deltager i webinarer og challenges og følger alle mulige kloge mennesker… i håb om at “knække koden”. Men jo mere du lærer, jo mere mister du overblikket (og pusten) af alle de gode råd i øst og vest.

Problemet er, at du mangler en gennemtestet og overskuelig trin-for-trin plan, der tager dig fra A til Z med dit nye drømmekursus.

 

DET KAN JEG HJÆLPE DIG MED

Velkommen til den ultimative

KURSUSKLAR PLANNER

KURSUSKLAR PLANNER giver dig alle de værktøjer og øvelser, du har brug for til at få styr på dit kursusindhold, bonusser, titel, struktur, pris og meget mere, så du endelig kommer i mål.

✔️ Slut med overvældelse, forvirring og tvivl om “projekt kursus”.

✔️ Glæd dig til overblik, retning og trin-for-trin vejledning.

✔️ Få autentiske dig i spil i dit nye kursus – med kant og karisma.

 

Én gang for alle.

✔️ Slut med overvældelse, forvirring og tvivl om “projekt kursus”.

✔️ Glæd dig til overblik, retning og trin-for-trin vejledning.

✔️ Få autentiske dig i spil i dit nye kursus – med kant og karisma.

 

Én gang for alle.

Når du har været gennem KURSUSKLAR PLANNEREN ved du, hvordan du…

01

Finder din kant og stemme, fordi du tager udgangspunkt i dine talenter, færdigheder og genizone og skaber et unikt kursus, der tiltrækker lige præcis de kunder, du allerhelst vil hjælpe.​

02

Skaber komplet overblik og mening, fordi du har styr på de store linjer i dit kursus, lektioner og moduler og kan lave en realistisk plan og producere dit indhold i den rigtige rækkefølge.

03

Nailer din kursustitel, designer lækker grafik, sætter en attraktiv pris og beslutter dig for, hvordan du vil afvikle dit kursus. Du er nu sååå tæt på lancering!

Men vigtigst af alt…

KURSUSKLAR PLANNER vil give dig den selvtillid, du skal bruge for at holde op med at søge løsninger og shiny objects udenfor dig selv og i stedet begynde at skabe din forretning og dine kurser indefra.

Hej, jeg hedder Anja

 

Jeg er businessmentor, sparringspartner og underviser og jeg hjælper ambitiøse og passionerede solo-selvstændige med at skabe forretninger og liv, de pivelsker.

Jeg ved, hvor svært det kan være at samle trådene og bevare overblikket over alle elementerne i en kursusproces, for jeg oplevede det selv, da jeg lavede mit første kursus for mange år siden.

Jeg har undervist ledere og medarbejdere i 20 år, er forfatter til coachingbogen “Spørg mig lige” med forord af Sofia Manning. Og så er jeg medejer af kursusvirksomheden Uddannelseshuset ApS.

I den her planner har jeg samlet en række råd og værktøjer til dig, fordi jeg gerne vil gøre det nemmere for dig at lave et kursus. Måske drømmer du om at skære ned på din tid med kunder og klienter. Eller måske vil du bare gerne supplere din omsætning med kurser, der ikke kræver din tid, når de først er produceret. Det gjorde jeg.

Det her får du med

KURSUSKLAR PLANNER

3 VIDEOER + LÆKKER WORKBOOK

Du får 3 videoer med undervisning og en interaktiv workbook med øvelser, refleksioner og skabeloner, der hjælper dig med at få fuldstændig styr på din vision, dine værdier og din virkelighed.

BLISS BIZ JOURNAL

xx siders smukt designet journal, så du kan tracke dine fremskridt dag-for-dag i din (nye) blissfyldte business og spotte vigtige signaler, der guider dig til at justere, når noget er off.

AFFIRMATION CARDS

36 smukke affirmation cards inddelt i 12 kategorier. Sammen med Blizz Biz Journalen er de dit daglige go-to kit til at inspirere og løfte dig selv, når du har brug for inspiration eller en hestesko.

MEN DET ER IKKE DET HELE…

 

DU FÅR OGSÅ 4 FEDE BONUSSER

PURPOSE QUEST QUIZ

Test dig selv med Purpose Quest quizzen, der som en troldmand guider dig tættere på dit sande kald i livet.

MANIFEST VISION PROMPT

Brug den magiske prompt formel og få ChatGPT til at hjælpe dig med at formulere din vision som et unikt, personligt Manifest – skræddersyet til netop dig. Indsæt derefter dit Vision Manifest på den smukke Canva skabelon, som du får med og print til daglig inspiration.

30 DAGES SMS-NUDGING

Dét her er ét af de kurser, du får gennemført! Du får nemlig en daglig SMS i 30 dage, så du holder fokus og husker, hvorfor det var vigtigt for dig at lave det selvkærlige og holdbare fundament for din forretning.

GET-IT-DONE ROADMAP

Med Get-It-Done Roadmappet har du det fulde overblik over kursets læringsbidder og kan nemt se, hvordan du med bare 10 minutter hver dag, får gennemført minikurset og sætter kurs mod den ro og retning, du længes efter.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

$

Jeg har prøvet det hele... Hvad gør Bliss Biz metoden anderledes?

Lad mig gætte… Det meste af det, du har prøvet indtil videre, har ret sikkert handlet om, at “hvis du bare følger det her system, har den rigtige produktpalette, de rigtige priser, et konverterende tilbud, taler specifikt til din ideelle kunde, markedsfører dig på x, y eller z måden, så… vil din lykke være gjort og pengene vælte ind.

Har jeg ret?

Men det virker ikke. For når du ikke har dit fundament på plads, så bygger du din business på sand, i stedet for klippegrund. Kan du huske historien om De tre små grise? Så ved du, hvad jeg mener. Det, du får, med BLISS BIZ METODEN er klippegrunden!

$

Hvad gør jeg, hvis der er noget i mini-kurset, jeg ikke kan finde ud af?

Så skriver du til mig på anja@anjahybo.dk, så svarer jeg dig lynhamrende hurtigt. Du kan også tage dit spørgsmål med på én af de online LIVE Q&A’s, som du får som særlig bonus, når du køber BLISS BIZ METODEN.

$

Hvad nu hvis det ikke virker for mig?

Det virker, hvis du gør arbejdet. Det kan jeg garantere dig. Men… hvis du efter at have rakt ud til mig på e-mail og deltaget på vores live Q&A’s stadig ikke kan få det til at virke, så har du 14 dages tilfredshedsgaranti, hvor du kan få dine penge tilbage.

$

Øhh, hvad betyder ordet Bliss?

Hvor er jeg glad for, at du spørger! Bliss betyder… glæde, fryd, lyksalighed… noget i den retning. Men det er faktisk svært at finde et dansk ord, der dækker. Så lad mig prøve med en historie…

Forestil dig den der aktivitet eller situation, hvor du fuldstændig glemmer tid og sted og fortaber dig i dét, du har gang i. Kan du se det for dig?

For mig er det fx, når jeg har været på planteskolen og kommer hjem med bagagerummet fyldt med blomster og krydderurter og sætter mig til at plante ud og arrangere krukker og potter. Jeg er helt væk, med fingrene i jorden. Tid eksisterer ikke. Jeg er i Zen.

Det er Bliss for mig.

TILFREDS ELLER PENGENE RETUR

Jeg samler kun på glade kunder. Derfor har jeg en 14 dages retur politik, hvor du kan få dine penge tilbage, hvis du ikke er tilfreds. Bare send en mail til anja@anjathybo.dk, så refunderer jeg pengene med det samme.

Jeg samler kun på glade kunder. Derfor har jeg en 14 dages retur politik, hvor du kan få dine penge tilbage, hvis du ikke er tilfreds. Bare send en mail til anja@anjathybo.dk, så refunderer jeg pengene med det samme.