Du bliver nødt til at gøre det selv.

Men du behøver ikke gøre det alene.

Du bliver nødt til at gøre det selv.

Men du behøver ikke gøre det alene.

Du kan og ved SÅ meget…

Og vi vil ha’ mere af dig! Der er faktisk mennesker, der mangler præcis dét, du tilbyder.

Jeg hjælper solo-selvstændige kvinder som dig videre med deres go’e ideer. Sammen skaber vi geniale og uimodståelige produkter, koncepter, kurser og ydelser i din forretning. Til glæde og gavn for dig selv, andre mennesker OG for din bankkonto.

Forestil dig…

  • De nye, fantastiske produkter du kan skabe, når du har en at “spille bold op af”. Og én, der rykker aktivt på tingene sammen med dig!
  • Hvor fedt et online-kursus eller fysisk workshop du kan lave med en kursus-ekspert ved hånden? Du får 20 års erfaring med undervisning og design af kurser, lige der.
  • Alle de blogindlæg, SoMe opslag, små videoklip osv., vi kan producere, fordi vi er to om det? I øvrigt – jeg lider ikke af teknik-skræk, så “bring it on!”
  • Hvor mange e-mail kampagner, nyhedsbreve og autorespondere, der kan blive planlagt, skrevet og sat op?
  • Hvor meget mere omsætning, det vil betyde for dig, når du endelig gør produktet, kurset eller bogen færdig – med hjælp fra én, har erfaringen selv.

 

Forestil dig…

  • De nye, fantastiske produkter, du kan skabe, når du har en at “spille bold op af”. Og én, der rykker aktivt på tingene sammen med dig!
  • Hvor fedt et online-kursus eller fysisk workshop du kan lave med en kursus-ekspert ved hånden? Du får 13 års erfaring med undervisning og design af kurser, lige der.
 •  
  • Alle de blogindlæg, SoMe opslag, små videoklip osv., vi kan producere, fordi vi er to om det? Iøvrigt – jeg lider ikke af teknik-skræk, så “bring it on!”
  • Hvor mange e-mail kampagner, nyhedsbreve og autorespondere, der kan blive planlagt, skrevet og sat op?
  • Hvor meget mere omsætning, det vil betyde for dig, når du endelig gør produktet, kurset eller bogen færdig – med hjælp fra én, der har erfaringen selv.
"

For to måneder siden startede jeg mit samarbejde med Anja Thybo. Og det har allerede nu gjort en forskel på, hvordan jeg arbejder i min hverdag. Jeg er blevet langt mere fokuseret på enkelte opgaver, ligesom jeg har fået øjnene op for, hvor jeg kan hente flere ressourcer i mit liv, til at nå i mål med det jeg drømmer om.

Jeg mødes med Anja ca. hver 3. uge. Vi har fx arbejdet på, hvad der skal til, for at jeg kan færdiggøre min kommende bog. Det er en kæmpe støtte og motivation at have en med på sidelinjen til at sparre med.

Lykke Junker

De sidste par år har jeg gjort mig mange tanker om, hvordan jeg kan udnytte min faglige viden på en anden måde. I frustration over ikke at kunne få struktur og samling på det hele, så er bunken med ideer bare vokset… og har ligget der i hjørnet som en fed, veltilpas kat og stirret på mig. Og her er det så, at skønne Anja kommer ind i billedet.

Med al sin ro, sit sublime overblik og sin strukturerede hjerne har hun evnet at få mig til at se, præcis hvordan jeg skal få hul på det hele. Udover at coache mig er det også MEGA fedt, at Anja byder ind med helt konkrete forslag og ideer, som jeg kan bruge.

Winnie Elsborg

Når vejret er godt, rykker vi udenfor. Måske kommer Bambi forbi...

 

"Do what you love, and love what you do". Det er dét, jeg hjælper dig med.

 

Pejs, lune skind og en varm kop kaffe. Så bliver det ikke meget bedre.

I tvivl om du skal bruge en halv time på en gratis samtale med mig? Så får du lige 3 argumenter mere. Vi skal tale sammen, fordi…

I tvivl om du skal bruge en halv time på en gratis samtale med mig? Så får du lige 3 argumenter mere. Vi skal tale sammen, fordi…

Samtalen ret sikkert viser sig at være den bedste halve time, du har brugt - længe!

Du (ret sikkert) sidder på en guldmine, der bare venter på at blive lukket op!

Jeg ved præcis, hvordan det er at brænde inde med noget, man brænder for. I see you!

Book en afklarende samtale NU. Så finder vi den rigtige løsning til dig.

Samtalen er gratis og selvfølgelig helt uforpligtende.

 

Vi skal finde ud af, om vi er et match - både fagligt og personligt. (Og er vi ikke, så er der no hard feelings).

Du booker en samtale direkte i min kalender ved at klikke på en af knapperne her på siden, eller ved at sende mig en besked her i formularen. Your choice.

14 + 5 =