12 UGERS SPIRITUELT UDVIKLINGSFORLØB
FOR PASSIONEREDE KVINDER

LightUp Living

Find og følg dit kald og dit højeste formål i livet og oplev den dybeste transformation – ikke kun i dit liv, men også i din karriere eller selvstændige business.

12-UGERS SPIRITUELT 
UDVIKLINGSFORLØB FOR KVINDER

LightUp Living

Find og følg dit kald og dit
højeste formål i livet og oplev
den dybeste transformation –
ikke kun i dit liv, men også i din
karriere eller selvstændige business.

Mærker du et kald efter noget nyt og spændende i dit liv eller din business? Og har du lyst til at skabe det indefra og ud på en eventyrlig måde? Så er du havnet det rigtige sted.

  • Du er en ambitiøs, erfaren og spirituelt interesseret kvinde og du har lyst til at udfolde en stor drøm, som bor i dig.
  • Du drømmer om at finde, forme og fintune dit purpose meget mere i din karriere, din business – eller måske drømmer du om at starte som selvstændig.
  • Du kan, ved og er SÅ meget, men du føler ikke, at du viser verden en brøkdel af, hvem du i virkeligheden er.
  • Du mærker måske lidt tvivl, frygt eller modstand mod at gå efter drømmen, for du kan ikke helt se vejen derhen…
  • Du er måske kommet til at forvirre dig selv lidt ved at følge alle mulige eksperter og nu har du lidt mistet dit eget indre kompas.
  • Måske har du været optaget af at tage dig af andres behov og glemt dig selv og dit hjertes dybe længsel midt i livets trummerum.

Lyder det som dig, så har jeg godt nyt!
Lad mig præsentere LightUp Living

LightUp Living er et spirituelt udviklingsforløb på 12 uger til dig, der ved, at holdbar forandring starter indefra. Du har allerede gjort en masse for at finde og følge dit kald. Og er du selvstændig, har du nok deltaget på webinarer, challenges og diverse forløb for at “finde nøglen”.

Men noget bliver ved med at kalde på dig fra din sjæls dyb. Og du er klar til finde og forme dét kald på en anderledes og eventyrlig måde.

Forløbet består af 5 moduler – Root, Release, Remember, Rebirth og Rise – og vi bruger modellen The Hero’s Journey og 12 LightUp værdier som omdrejningspunkt på udviklingsrejsen. Begge dele uddybes lidt længere nede. 

Undervejs lader vi os guide og inspirere af eventyr og fortællinger og modige kvinder og mænd, der har levet stort og talt klogt.

LightUp Living er et spirituelt udviklingsforløb på 12 uger til dig, der ved, at holdbar forandring starter indefra. Du har allerede gjort en masse for at finde og følge dit kald. Og er du selvstændig, har du nok deltaget på webinarer, challenges og diverse forløb for at “finde nøglen”.

Men noget bliver ved med at kalde på dig fra din sjæls dyb. Og du er klar til finde og forme dét kald på en anderledes og eventyrlig måde.

Forløbet består af 5 moduler – Root, Release, Remember, Rebirth og Rise – og vi bruger modellen The Hero’s Journey og 12 LightUp værdier som omdrejningspunkt på udviklingsrejsen. Begge dele uddybes lidt længere nede. 

Undervejs lader vi os guide og inspirere af eventyr og fortællinger og modige kvinder og mænd, der har levet stort og talt klogt.

Hvad er The Hero’s Journey?

The Hero’s Journey

The Hero’s Journey er en episk og eventyrlig model for udvikling og transformation, formuleret af forfatter og professor i mytologi Joseph Campbell.

Det er et genialt redskab til dig, der arbejder med mennesker fx som coach, terapeut eller konsulent. Og så er det et fantastisk, dybt og anderledes værktøj for selvstændige til at forstå og gå den helterejse, vi er på hver dag i vores business.

På LightUp Living forløbet bruger vi metoder fra både den spirituelle og jordiske verden. Og forskellige karakterer som Maria Magdalene, Frans af Assisi, Mary Poppins, Peter Pan og Gandalf kigger forbi med visdom og vejledning til os.

Hvad er de 12 LightUp værdier?

De 12 LightUp værdier

LightUp værdierne kom til mig som en inspiration på en stilleretræte. Og på LightUp Living forløbet passer værdierne perfekt, uge-for-uge, til den udviklingsrejse du er på henover de 12 uger.

Sammen med The Hero’s Journey går det hele op i en højere enhed. Og det er vel egentlig dét, vi søger, hver eneste dag. En højere enhed.

Hvad sker der på de 5 moduler

ROOT

På første modul lærer du at mærke og finde et sandt kald. Vi går på opdagelse i, hvad det betyder, når du ikke følger dit kald. Og vi arbejder med værdier, visioner og andre vigtige rødder, der skal slås, for at kaldet matcher dit purpose i livet.

RELEASE

På andet modul er fokus at give slip på dét, der ikke længere tjener dig, så du frit kan følge “dit hellige ja” – dét, der ikke er til diskussion. Vi inviterer din magiske hjælper med på helterejsen, så du får mod til at gå efter “det nye”.

REMEMBER

Når vi vil forandre noget, møder vi ofte frygt, tvivl og modstand. På modul tre lærer du at spotte og undvige dine sirener (fx overspringshandlinger). Du lærer at forstå og træne din drage (din dybeste frygt), så den ikke forhindrer dig i at “finde skatten”.

 

 

REBIRTH

Nu står du med skatten og du skal billedligt talt vende tilbage fra din helterejse med din skat. Du skal genføde dig selv og din sjæls længsel, og det kan der godt være modstand på. Det møder, favner og undersøger vi på modul fire.

RISE

På modul 5 spreder du dine vinger og rejser dig som den helt, du er. Vi undersøger, hvad der skal til for, at du flytter 100% ind i din nye virkelighed og ikke falder i quiet quitting fælden eller tilbage til “en gammel version” af dig selv.

Sådan foregår LightUp Living forløbet

Undervisningen

Der er 5 undervisningsgange á 3 timer og al undervisning foregår live.

To af undervisningerne foregår online på Zoom. De tre andre afholdes som fysiske Cozy Cottage Retreats på Sjælland.

Cozy Cottage Retreats

På vores Cozy Cottage Retreats mødes vi et dejligt sted på Sjælland, hvor der er højt til loftet, smuk natur og lækker mad.

Der er 3 retreats med undervisning, øvelser, refleksion og meditation. Vi bruger naturen, kunst, historier og hellige fortællinger på vores spirituelle udviklingsrejse.

Individuel vejledning

Du får 2 x 60 min. individuel vejledning og sparring på forløbet. Derudover er jeg aldrig længere væk end en e-mail eller besked, hvis du har brug for mig.

Jeg kommer gerne med anbefalinger i forhold til, hvornår det giver mening at booke dine sessioner, men du styrer det helt selv og booker, når du har behov.

Oversigt over forløbet

LightUp Living forløbet starter den 8. maj med det første Cozy Cottage Retreat. Undervisningen fordeler sig sådan her:

Modul 1 / ROOT Onsdag den 8. maj fra kl. 15 til 18, fysisk
Modul 2 / RELEASE Onsdag den 22. maj fra kl. 15 til 18, online
Modul 3 / REMEMBER Onsdag den 5. juni fra kl. 15 til 18, fysisk
Modul 4 / REBIRTH Onsdag den 26. juni fra kl. 15 til 18, online
Modul 5 / RISE Onsdag den 14. august fra kl. 15 til 18, fysisk

I juli måned holder vi sommerferie.

Efter LightUp Living forløbet har du…

Klarhed over...

din vej, dit kald og dit store purpose. For ja, du er skabt til storhed!

Mod til...

at træde op og ud og følge dét, der kalder på dig. Også selv om du er bange. 

Handlet på...

drømmen og dét, der kalder eller har hvisket til dig i årevis.

Masser af nye...

indsigter, redskaber, venskaber og et netværk af de skønneste og mest lysende mennesker, du kunne drømme om.

Den nye tids fakkelbærer

Jeg oplever Anja som en visdomsfuld superwoman med en særlig evne til at gøre komplekse ting enkle. Anja er virkelig god til at finde og skabe løsninger, når alt ser tåget ud.

Jacquiline Østergaard

FORFATTER

 

Enestående på alle måder

Anja har nærmest båret mig igennem forløbet, når jeg havde brug for en “voksen”. Jeg har oplevet nærvær, kreativitet, engagement, nysgerrighed og stor faglighed.

Ane Sidenius

PSYKOLOG

Forløbet er særligt til dig, der…

Spørger dig selv: “Hvad vil jeg egentlig med næste halvdel af mit liv?” og gerne vil finde svaret sammen med andre ligesindede.

Frygter at tiden løber fra dig og at du ikke får handlet på dét, dit hjerte virkelig længes efter i livet.

Drømmer om at tage en større bid af livet, men du har måske glemt, om du “kan li’ skumbananer eller lakridsbolsjer”.

Når nogen spørger dig efter forløbet: “Nå, hvordan går det?”, så kan du stolt svare, at…

Jeg følger mit hjertes kald – også når jeg er bange.

Jeg kender mit formål i livet og siger nej til det, der distraherer mig fra mit hellige ja.

Jeg drømmer igen og er opfyldt af fred, fryd og frihed.

Jeg gik efter hovedrollen i mit liv – og fik den!

Hej, jeg er Anja – din guide, mentor og magiske hjælper på forløbet

 

Mit mission er at hjælpe go’e mennesker med at finde, forme og udfolde deres passion, så de kan skabe en bedre verden for sig selv og andre.

Jeg er en kreativ, optimistisk og eftertænksom sjæl. Og jeg har rødderne solidt plantet hos dét, som jeg kalder Gud, og som du måske kalder Kærlighed eller Universet.

Jeg ved, at meget er muligt og at bedre er tæt på, når vi tør træde udenfor livets kridtstreger, inviterer vores indre heltinde med om lejrbålet og gnider på livets magiske lampe(ånd).

Jeg drømmer om en verden med mere fred, fryd og frihed, for ja, jeg er barn af 60’erne. Visionen er, at flere udfolder deres indre heltepower og sætter mærkbare, kærlige aftryk i verden.

Anja er min “voksen-sparring”

Anja er mere end en businessmentor; hun er en uundværlig støtte for ambitiøse solo-selvstændige kvinder.

Hendes dedikation til at hjælpe andre med at skabe forretninger og liv, de elsker, er inspirerende. Anja kombinerer sin ekspertise med sin kærlighed til at styrke andre, og det skinner igennem i alt, hvad hun gør. Hendes evne til at forvandle ambitioner til virkelighed er en gave for enhver, der arbejder med hende.

Merethe Palsgård

BETTER BALANCE / FABULOUS FIFTIES

Nu har jeg et færdigt kursus, der sælger pladser!

Jeg var gået i stå, følte jeg mig lidt ensom i min forretning og kunne ikke få hul på de projekter, som lå foran mig.

Jeg havde brug for partnerskab og sparring, bl.a. til at få produceret et kursus som jeg længe havde tænkt meget på.

Med Anjas kompetente hjælp fik jeg lavet en struktur på det materiale, der skulle produceres. Nu har jeg et færdigproduceret kursus og den lækreste salgsside - der rent faktisk sælger pladser.

Simone Hyldahl

KARRIERECOACH

Din investering i LightUp Living forløbet, hvor du finder dit kald og dit højeste formål, så du kan leve livet som hele dig er 25.000 kr.

 

Du kan betale i 5 rater á 5.000 kr. Priserne er ekskl. moms.

Prisen svarer nogenlunde til en forlænget weekend sydpå. Super lækkert, bortset fra at dit kald stadig kører uafhentet rundt på bagagebåndet, når du lander i Kastrup.

EARLY BIRD BONUS  Når du tilmelder dig inden 8. april, får du en hel dags life- og businesssparring med Anja som bonus (værdi 15.000 kr.).

Drømmer du om at springe ud som selvstændig, er det oplagt at bruge dagen til decideret forretnings- og konceptudvikling, så du går hjem med en tydelig plan for din drømmeforretning.

Men det er ikke det hele. Du får også 4 unikke bonusser, der er håndplukkede til dig som støtte på din helterejse.

BONUS #1

Human Design Masterclass

Human Design er et system, der består af 4 elementer: astrologi, chakrasystemet, Kaballah og Iching. Vi har hver vores unikke design og det er en slags energetisk blueprint over dine særlige gaver og hvordan du er designet til at fungere bedst i verden.

Læs mere

For mig var det en kæmpe eyeopener, da jeg fik afdækket mit eget design. Det hjalp mig til at skabe en hverdag og en business, hvor jeg trives og virkelig fylder livet ud som mig.

Vi får besøg af en af Danmarks dygtigste Human Design eksperter og du får mulighed for at få lavet dit eget unikke HD blueprint, så du kan forme dit liv og din business, så det matcher din sjæls kerne.

(Værdi 4.500 kr.)

BONUS #3

Enneagrammet Workshop

Når vi vil forstå og hjælpe os selv og andre på sjæls plan og virkelig tage fat ved nældens rod, så kommer vi ikke uden om Enneagrammet. De 9 personlighedstyper i modellen viser os, som en slags landkort, hvorfor vi tænker og handler, som vi gør.

Læs mere

Det er et af de mest anvendte og indsigtsgivende værktøjer til at forstå menneskers adfærdsmønstre og psykologi. Og det kan give dig en rigtig god indsigt i dig selv og andre.

Vi holder en Masterclass med en meget dygtig (og virkelig sød) ekspert og du får mulighed for at finde din egen type og dine helt særlige gaver og unikhed.

(Værdi 3.995 kr.)

BONUS #2

Akasha Arkivet Foredrag

Da din sjæl blev skabt, blev den sammensat af en række guddommelige kvaliteter, der er med til at fortælle dig, hvad du trives med og hvad du ikke trives med. Lige som med Human Design kan vi kalde summen af disse kvaliteter for din sjæls blueprint.

Læs mere

Dem, der er uddannet i Akasha Arkivet, kan forstå, læse og cleare traumetråde og karmiske kontrakter fra tidligere liv og på den måde give dig mulighed for at slippe noget, du ikke selv kan komme i kontakt med på det bevidste plan.

Vi får besøg af en ekspert, som gør os klogere på, hvad Akasha Arkivet indeholder og hvad en læsning og clearing i dit arkiv kan gøre for dig og din forretning.

(Værdi 3.495 kr.)

BONUS #4

Bliss Biz Bootcamp

På workshoppen Bliss Biz Bootcamp er der 100% fokus på din solo-selvstændige forretning. Vi arbejder med produkter, prissætning, promovering, branding, unikhed og en hel række andre relevante temaer for dig, der er selvstændig.

Læs mere

Bootcampen bliver sammensat udfra ønsker og behov fra deltagerne på forløbet i kombination med mine 25 års erfaring som selvstændig virksomhedsejer.

(Værdi 14.995 kr.)

Ofte stillede spørgsmål

Hvad gør jeg, hvis der er et af modulerne, jeg ikke kan deltage på?

Online undervisningen optages og lægges op på kursus platformen. De fysiske retreats optages ikke. Så er du forhindret, må du bede en af dine medkursister om at briefe dig. Og ellers så hopper du og jeg på et Zoom kald efterfølgende, så jeg kan give dig et kort resume 😉

Skal jeg vide, hvad mit kald og purpose er?

Nej, absolut ikke. Vi starter forløbet med at gå på opdagelse sammen i dét, du mærker som et spirende kald eller længsel efter noget nyt. Jeg hjælper dig med at blive tydelig og afklaret på både dit kald, din passion og dit purpose.

Får jeg hjælp til min business på forløbet?

Det kommer an på, hvad du mener med “hjælp”. LightUp Living er ikke et business forløb, hvor vi taler om strategi, taktik, kampagne planlægning osv. Men når det er sagt, så har jeg været selvstændig i 25 år og spørger du mig om noget, der har med forretning at gøre, så svarer jeg selvfølgelig.

På Bliss Biz Bootcampen derimod er fokus 100% på business og forretningsudvikling.

Kan jeg få en anden betalingsordning?

Det finder vi ud af. Skriv til mig på anja@anjathybo.dk – så aftaler vi en ordning, der passer os begge to.

Effektiv, klarsynet & kærlig

Anja er en kvinde med høj integritet. Hun har fokus på at yde værdi for mennesker omkring hende, og hendes kommunikation er effektiv, klarsynet og kærlig.

Cathrine Moltke-Leth

COACH / TRUE NORTH

Du gav mig troen på mig selv

Du er en ener og jeg elsker alt det, du kan og gør. Din rummelighed og varme har været vigtig for mig i vores forløb. Tak for at du fik mig til at se vejen tydeligere. Du gav mig hele tiden troen på mig selv.

Inger Petri

FORFATTER OG FOREDRAGSHOLDER

Hvis du stadig er i tvivl, så lad mig gi’ dig 3 gode grunde til at du skal tilmelde dig

Hvor mange flere måneder eller år vil du gå uforløst rundt med din længsel efter noget andet og bedre? Kender du Kim Larsens sang “…fik du set det, du ville… fik du hørt din melodi?” Den nynner jeg i dit øre lige nu…

Du har ret sikkert brugt mange ressourcer – både tid og penge – på at forsøge at knække koden på dit kald selv. Men uden held, og frustrationen og længslen hober sig op. Så kom nu! Vær din egen bedste ven – gå helterejsen og se magien ske.

Hvad er din drøm værd? Din tid værd? Dit liv? Jeg ved godt, det kan lyde lidt dramatisk, men livet er kort og du er her af en helt særlig årsag. Du har noget i dig, som det er meningen, at verden skal se, før du tager herfra. Det er din tid nu!

“You are the Hero of your own story.”
Joseph Campbell