200 COACHING SPØRGSMÅL

Fremtryl magi og potentiale i dig selv og dine klienter med powerfulde spørgsmål

Coachingbogen SPØRG MIG LIGE gør dig bevidst om dét, du vil ændre i dit liv og inspirerer dig til at opdage, hvor fantastisk du og livet allerede er!

Bogen giver dig 200 powerfulde spørgsmål inddelt i 6 kategorier, lige til at bladre eller slå bevidst op i – sammen med en klient eller dig selv. Spørgsmålene, hvor af nogle kradser, guider dig til at finde lys, løsninger og lethed i livet og i din forretning.

Det klassiske coachingværktøj Livshjulet bliver både forklaret og illustreret i bogen. Det er et fantastisk, enkelt og kreativt redskab til at hjælpe dig selv eller din klient med at finde balance og integritet i livet. Et fuldstændigt grundlæggende framework, når vi taler bevidst livsdesign.

Bogen er den oplagte håndbog til dig, der er coach, terapeut eller behandler. Brug bogen som en del af din egen coaching værktøjskasse. Eller læg den i venteværelset og lad den fungere som inspiration og samtale-starter for dig og dine klienter.

En vigtig bog

Anja Thybo har i min optik begået en vigtig bog. En bog der løfter dig, giver dig dybere adgang til dig selv, inspirerer din omverden og kan ændre dit liv.
(Uddrag fra bogens forord)

 

Sofia Manning

MASTERCOACH OG FORFATTER

Powerfulde spørgsmål kan sende dig direkte i mål.
Livløse spørgsmål kan sende dig i evigt kredsløb.

ANJA THYBO

Mange mennesker fylder deres indre dialog med lukkede, tamme og kraftløse spørgsmål, der på ingen måde rækker frem mod dét, de gerne vil opleve i livet. Det vil jeg gerne gøre op med og bogen her er ét af mine bidrag.