Værsgo’ – kunderne har ordet!

 

 

Værsgo’ – kunderne har ordet!

Fik gruppeforløb på skinner

Jeg havde brug for noget håndholdt hjælp og sparring til at få mit gruppeforløb på skinner. Nu har jeg overblik og ved, hvordan jeg griber det hele an. Du er fantastisk til at oversætte mine mange ord til noget konkret og skarpt.

Trine Henriksen

SENSITIVE LIFE BY TRINE

Den nye tids fakkelbærer

Jeg oplever Anja som en visdomsfuld superwoman med en særlig evne til at gøre komplekse ting enkle. Anja er virkelig god til at finde og skabe løsninger, når alt ser tåget ud.

Jacquiline Østergaard

FORFATTER

 

Enestående på alle måder

Anja har nærmest båret mig igennem forløbet, når jeg havde brug for en “voksen”. Jeg har oplevet nærvær, kreativitet, engagement, nysgerrighed og stor faglighed.

Ane Sidenius

PSYKOLOG

Effektiv, klarsynet & kærlig

Anja er en kvinde med høj integritet. Hun har fokus på at yde værdi for mennesker omkring hende, og hendes kommunikation er effektiv, klarsynet og kærlig.

Cathrine Moltke-Leth

COACH / TRUE NORTH

Du gav mig troen på mig selv

Du er en ener og jeg elsker alt det, du kan og gør. Din rummelighed og varme har været vigtig for mig i vores forløb. Tak for at du fik mig til at se vejen tydeligere. Du gav mig hele tiden troen på mig selv.

Inger Petri

FORFATTER OG FOREDRAGSHOLDER

Jeg har fået stablet et kursus på benene

Med Anjas hjælp har jeg fået den struktur, jeg behøvede og tro på, at jeg kan og har noget at videregive. Trin for trin så jeg, at mit kursus udviklede sig fra idé til produkt. Uden Anjas dygtige vejledning og store viden var det aldrig gået.

Sophia Merle Bruun

HOLISTISK BEHANDLER

Anja er min “voksen-sparring”

Anja er mere end en businessmentor; hun er en uundværlig støtte for ambitiøse solo-selvstændige kvinder.

Hendes dedikation til at hjælpe andre med at skabe forretninger og liv, de elsker, er inspirerende. Anja kombinerer sin ekspertise med sin kærlighed til at styrke andre, og det skinner igennem i alt, hvad hun gør. Hendes evne til at forvandle ambitioner til virkelighed er en gave for enhver, der arbejder med hende.

Merethe Palsgård

BETTER BALANCE / FABULOUS FIFTIES

Modeller og kyndig vejledning

Christina fik gennemarbejdede modeller og kyndig vejledning, som hun kunne implementere med det samme. Hun fik også en masse ideer til, hvilke kurser og forløb hun kan lave fremover efter de mange skabeloner.

Christina Vitale

SELVSTÆNDIG HR-KONSULENT

Et super fedt forløb

My-Melle (tidl. Hellena Rosali) havde en drøm om at pakke sine mange års erfaring som behandler ned i et onlineforløb. Sammen fik vi sorteret, prioriteret og produceret det helt rigtige indhold til et super fedt forløb!

My-Melle Nygaard

HOLISTISK ERNÆRINGSEKSPERT

En helt ny indtjeningsmulighed

Mette havde en drøm om at “gå online” med sin viden og nå flere med sin ekspertise. Nu står Mette med sit første online kursus og en helt ny indtjeningsmulighed.

Mette Nielsen

FOLKESKOLELÆRER

Henriette havde masser af idéer til onlinekurser, men hun havde ingen idé om, hvor hun skulle starte eller hvordan, hun skulle gribe hele processen an.

Henriette Hansen

Bettina kom ud af sin komfortzone og sidder nu med stolthed og en masse ny viden og gå-på-mod i forhold til det at lave kurser og forløb.

Bettina Møller

Mette har lært, hvordan hun kommunikerer sit budskab og hvordan hun kan pakke sin viden og levere den som et onlinekursus. “Et meget lærerigt forløb… en rigtig øjenåbner!”

Mette Raahede