Værsgo’ – kunderne har ordet!

Jeg har oplevet en kæmpe transformation i løbet af mit samarbejde med Anja. Jeg har nu styr på min produkt-palette, jeg har lært at holde webinarer, jeg har solgt online forløb og lært om salgspsykologi. Forløbet var et kærligt skub og hjælp til selvhjælp.

Amalie Pedersen, Sexolog og Parterapeut

 

 

 

 

Værsgo’ – kunderne har ordet!

Jeg har oplevet en kæmpe transformation i løbet af mit samarbejde med Anja. Jeg har nu styr på min produkt-palette, jeg har lært at holde webinarer, jeg har solgt online forløb og lært om salgspsykologi. Forløbet var et kærligt skub og hjælp til selvhjælp.

Amalie Pedersen, Sexolog og Parterapeut

Jeg havde brug for noget håndholdt hjælp og sparring til at få mit gruppeforløb på skinner. Nu har jeg overblik og ved, hvordan jeg griber det hele an. Du er fantastisk til at oversætte mine mange ord til noget konkret og skarpt.

Trine Henriksen, SensitiveLIFE by Trine

Før forløbet havde jeg ikke andet end en ide og intentionen. Efter forløbet har jeg fået redskaberne til at kunne lave kurser, og jeg har et kursus, der næsten er klart til lancering.

Seria Baunegaard

Noget af det mest fantastiske ved forløbet er alle redskaberne og værktøjerne. Det er guld værd. Også alt how-to-materialet. Og så elsker jeg Facebook-grupper koblet på forløb. Workshoppen var også fed.

Grith Lygum

Forløbet med Anja har givet mig rammer, struktur og redskaber til at skabe kurser, En skabelon jeg kan tage frem igen og igen.

Christina Schneider

Christina fik gennemarbejdede modeller og kyndig vejledning, som hun kunne implementere med det samme. Hun fik også en masse ideer til, hvilke kurser og forløb hun kan lave fremover efter de mange skabeloner.

Christina Vitale

Selvstændig HR-konsulent

Med Anjas hjælp har jeg fået stablet et kursus på benene. Jeg har fået den struktur, jeg behøvede og tro på, at jeg kan og har noget at videregive. Trin for trin så jeg, at mit kursus udviklede sig fra idé til produkt. Uden Anjas dygtige vejledning og store viden var det aldrig gået.

Det allermest fantastiske er, at jeg nu har fået skabelonen, ikke kun til mit Healings Kursus, men også til fremtidige offline eller online kurser.

Sophia Merle Bruun

Forløbet har givet mig en tydelighed på mig selv og min målgruppe. Og en struktur af mit materiale, både opsætning og rækkefølge. Før forløbet var mit kursus på noter og inde i mit hoved. Nu er det uoverskuelige og ukonkrete blevet konkret.

Noget af det bedste har været at blive støttet og holdt op på at være i gang. Også Anjas direkte og tydelige kommunikation og sparring på mine skriverier var en stor hjælp.

Hvis du går med en kursus-ide og ikke ved, hvor du skal starte, vil jeg klart anbefale dig at tage med på Anjas forløb.

Gudni Patursson

Inden jeg startede på forløbet, havde jeg en ide, men jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle føre den ud i livet. Nu står jeg med et næsten færdigt produkt på kun en måned, og det havde jeg ikke kunnet uden den her proces. Jeg er stadig virkelig målløs over, at det kunne lade sig gøre.

Jeg har nu værktøjerne til at bygge et kursus fra bunden af og det gør processen overskuelig og til at gå til.

Forløbet er perfekt til dig, der søger god hjælp og støtte hele vejen gennem processen. Det er unikt pakket, og ligner ikke de typiske online kurser.

Kristine Lyngsø Andersen

Hellena havde en drøm om at pakke sine mange års erfaring som behandler ned i et onlineforløb. Sammen fik vi sorteret, prioriteret og produceret det helt rigtige indhold til et super fedt forløb!

Hellena Rosali (nu My Melle)

Behandler

Mette havde en drøm om at “gå online” med sin viden og nå flere med sin ekspertise. Nu står Mette med sit første online kursus, og en hel ny indtjeningsmulighed.

Mette Nielsen

Folkeskolelærer

Henriette havde masser af idéer til onlinekurser, men hun havde ingen idé om, hvor hun skulle starte eller hvordan, hun skulle gribe hele processen an.

Henriette Hansen

Bettina kom ud af sin komfortzone og sidder nu med stolthed og en masse ny viden og gå-på-mod i forhold til det at lave kurser og forløb.

Bettina Møller

Mette har lært, hvordan hun kommunikerer sit budskab og hvordan hun kan pakke og levere sit onlinekursus. “Et meget lærerigt forløb… en rigtig øjenåbner!”

Mette Raahede