Værsgo’ – kunderne har ordet!

 

 

Værsgo’ – kunderne har ordet!

Fik gruppeforløb på skinner

Jeg havde brug for noget håndholdt hjælp og sparring til at få mit gruppeforløb på skinner. Nu har jeg overblik og ved, hvordan jeg griber det hele an. Du er fantastisk til at oversætte mine mange ord til noget konkret og skarpt.

Trine Henriksen

SENSITIVE LIFE BY TRINE

Før forløbet havde jeg ikke andet end en ide og intentionen. Efter forløbet har jeg fået redskaberne til at kunne lave kurser, og jeg har et kursus, der næsten er klart til lancering.

Seria Baunegaard

Med Anjas hjælp har jeg fået stablet et kursus på benene. Jeg har fået den struktur, jeg behøvede og tro på, at jeg kan og har noget at videregive. Trin for trin så jeg, at mit kursus udviklede sig fra idé til produkt. Uden Anjas dygtige vejledning og store viden var det aldrig gået.

Sophia Merle Bruun

Forløbet med Anja har givet mig rammer, struktur og redskaber til at skabe kurser, En skabelon jeg kan tage frem igen og igen.

Christina Schneider

Modeller og kyndig vejledning

Christina fik gennemarbejdede modeller og kyndig vejledning, som hun kunne implementere med det samme. Hun fik også en masse ideer til, hvilke kurser og forløb hun kan lave fremover efter de mange skabeloner.

Christina Vitale

SELVSTÆNDIG HR-KONSULENT

Et super fedt forløb

My-Melle (tidl. Hellena Rosali) havde en drøm om at pakke sine mange års erfaring som behandler ned i et onlineforløb. Sammen fik vi sorteret, prioriteret og produceret det helt rigtige indhold til et super fedt forløb!

My-Melle Nygaard

HOLISTISK ERNÆRINGSEKSPERT

En helt ny indtjeningsmulighed

Mette havde en drøm om at “gå online” med sin viden og nå flere med sin ekspertise. Nu står Mette med sit første online kursus og en helt ny indtjeningsmulighed.

Mette Nielsen

FOLKESKOLELÆRER

Henriette havde masser af idéer til onlinekurser, men hun havde ingen idé om, hvor hun skulle starte eller hvordan, hun skulle gribe hele processen an.

Henriette Hansen

Bettina kom ud af sin komfortzone og sidder nu med stolthed og en masse ny viden og gå-på-mod i forhold til det at lave kurser og forløb.

Bettina Møller

Mette har lært, hvordan hun kommunikerer sit budskab og hvordan hun kan pakke sin viden og levere den som et onlinekursus. “Et meget lærerigt forløb… en rigtig øjenåbner!”

Mette Raahede