Navnet er Thybo. Anja Thybo.
Og det her er min historie.

 

"

Navnet er Thybo.
Anja Thybo.
Og det her er min historie.

"

Der sad jeg så som træt og frustreret småbørnsmor…

Fanget i hamsterhjulet og det traditionelle, “go’e” liv med hus, karriere, mand og nu også to små børn.

Men – jeg var dødtræt af at hente mine børn som de sidste i børnehave og SFO; jeg var frustreret over aldrig at ha’ overskud eller tid til mig selv. Og jeg følte efterhånden, at livet var et mega-maraton, hvor jeg konstant tabte tid… 

Der måtte da være en anden vej. En anden mulighed…

Jeg besluttede mig for at gå på deltid, og ved siden af opbygge min klinik med zoneterapi og kostvejledning.

Efter noget tid sagde jeg mit job op og gik 100 % selvstændig.

For at supplere indtjeningen byggede jeg sideløbende en international forretning op, hvor jeg solgte frugter og grøntsager i kapsler.

I 2005 tog mit liv en drejning…

Jeg blev nemlig færdig som Business-, Life- og Master Coach hos Manning Inspire.

Coachingen blev startskuddet til et helt nyt liv for mig!

Jeg lukkede klinikken, skruede gevaldigt ned for min anden forretning, og kastede mig over min nye store passion – coaching!

Et par år senere tog livet igen en drejning, der betød, at min mand også gik selvstændig.

Det der skete var, at en af mine kunder, der ejede en kursusvirksomhed, skulle generationsskifte virksomheden.

Hun spurgte, om det mon kunne være noget for min mand og mig at overtage den forretning?

Vi kiggede på hinanden, og spurgte hinanden “Hvad er det værste, der kan ske?” Og så sprang vi ud i det. Vi købte en kursusvirksomhed med ansatte, lokaler osv.

Det betød, at jeg blev Kursusnørd med stort K, og begyndte at undervise rundt omkring i dansk erhvervsliv. 

I dag er jeg Business Mentor for ambitiøse, solo-selvstændige kvinder, der brænder for noget. Jeg hjælper dem med at forme gode idéer til professionelle kurser, der virker. Online og offline.

Det er jeg, fordi jeg tror på, at mange dygtige kvinder gemmer på langt mere power og potentiale, end de viser verden.

Mit fokus er at hjælpe kvinder med at skabe et liv og en forretning, de elsker, baseret på deres unikke talenter, ideer, personlighed og livsvej.

Jeg hjælper solo-selvstændige kvinder med at finde pulsen, passionen og pejlemærkerne i deres forretning, så de kan vågne med et smil på læben, glimt i øjet og ro i maven.
 

Jeg har verdens fedeste job!!

Jeg elsker…

Det, som gør mig glad i låget, er, når du pludselig kan se mulighederne, lyset og potentialet – for så ved jeg, at livet aldrig bliver det samme for dig igen.

Jeg elsker, når mennesker føles ægte, når de gør sig umage og lever livet med en puls og en hungren efter ”at fylde livet ud” – hvad det så end er for den enkelte.

Jeg kan ikke fordrage at se spildt potentiale, slukkede drømme og tomme øjne.

Nå ja, og så elsker jeg mad, naturen, bøger, stilhed, et godt grin, dybe samtaler og ALT med Morgan Freeman.

Andre siger om mig at…

Jeg får tit at vide, at jeg er empatisk og nærværende, fordi jeg får mennesker til at føle sig trygge og godt tilpas i mit selskab.

Jeg får også tit at vide, at jeg er kreativ og løsningsorienteret, fordi jeg altid kan finde en vej, en løsning eller en model til at komme fra A til B.

Og så får jeg også tit at vide, at min kommunikation er klarsynet og karismatisk, fordi jeg har en særlig evne til at forklare svære ting meget billedrigt, levende og på en let og tilgængelig måde.

Jeg er særligt god til…

Der er mange ting, jeg er god til, men jeg er naturligt god til at skabe ro, holde overblik og struktur, være kreativ, kommunikere i øjenhøjde – og så er jeg god til at se mennesker. Det er nok fordi jeg lytter, reflekterer og observerer mere end jeg taler.

Hvor andre normalt bruger fine ord og store bevægelser til at forklare et eller andet, så fokuserer jeg på at gøre tingene så enkle og brugbare for dig som muligt – meget gerne med billeder og farver.

Jeg er klart bedst, når jeg tager “alt er muligt-hatten” på – faktisk har jeg svært ved at tage den af – og smukke omgivelser og gerne noget natur får alt det mest kreative og boblende frem i mig.

For mig er det vigtigt at andre opfatter mig som professionel (uden at være kedelig), omsorgsfuld og engageret, fordi det er egenskaber, jeg selv værdsætter hos andre mennesker.

Nok om mig. Hvem er du? Og hvordan kan jeg hjælpe dig?