Navnet er Thybo. Anja Thybo.
Og det her er min historie.

 

Der sad jeg så som træt og frustreret småbørnsmor…

Problemet var, at jeg var frivilligt fanget i hamsterhjulet og det traditionelle, “go’e” liv med hus, karriere, mand og nu også to små børn.

Men – jeg var dødtræt af at hente mine børn som de sidste i børnehave og SFO; jeg var frustreret over aldrig at ha’ overskud eller tid til mig selv.

Og jeg følte efterhånden, at livet var et mega-maraton, hvor jeg konstant tabte tid og var bagud…

Der måtte da være en anden vej. En anden mulighed…

Jeg havde uddannet mig til zoneterapeut og kostvejleder om aftenen og i weekender, og nu besluttede jeg mig for at gå på deltid og opbygge min egen klinik ved siden af mit deltidsjob på et smart reklamebureau.

Efter noget tid gik det så godt med klinikken, at jeg kunne sige mit job op og gå 100 % selvstændig. Det var fantastisk (og også lidt skræmmende).

Så for at supplere (og sikre) indtjeningen byggede jeg sideløbende en hjemmebaseret forretning op, hvor jeg solgte frugter og grøntsager i kapsler.

I 2005 tog mit liv en uventet, men vidunderlig drejning…

Jeg blev nemlig færdig som Business-, Life- og Master Coach hos Manning Inspire.

Og coachingen blev startskuddet til et helt nyt liv for mig!

Jeg lukkede min klinik (men beholdt en briks derhjemme til mine ‘særlige’ kunder), skruede gevaldigt ned for min frugt og grøntsags-forretning, og kastede mig over min nye store passion – menneskers potentiale! 

Et par år senere tog livet igen en drejning, der betød, at min mand også gik selvstændig.

Det, der skete var, at en af mine klienter en dag spurgte mig, om det var noget for min mand Carsten og mig at købe den kursusvirksomhed, som hun og hendes mand ønskede at generationsskifte?

Say what?!

Carsten og jeg kiggede på hinanden, og spurgte hinanden “Hvad er det BEDSTE, der kan ske?” Og så sprang vi ud i det. Vi købte en kursusvirksomhed med ansatte, lokaler og forventet millionomsætning. Det var helt vildt, kan du nok forestille dig!

Det betød, at jeg nu blev professionel underviser og kursusnørd med stort K, og begyndte at undervise ledere og ansatte rundt omkring i dansk erhvervsliv.

Mine mange år som behandler og underviser lærte mig en masse om hvor fantastiske og forskellige, mennesker er.

Det blev tydeligt for mig, at vi alle sammen rummer noget unikt. Og at alle vågner hver morgen med et ønske om, at dagen i dag bliver en god dag. For os selv og for vores kære.

Jeg lærte, at ikke alt der skinner er værd at samle op og at ikke alle råd er de rigtige for alle.

Og jeg har erfaret, at alle veje der ikke udgår fra mit hjerte, de ender blindt.

Mit liv har budt på store glæder og lige så store sorger. Alvorlig sygdom, svigt og stress.

Men også (og heldigvis mest) utrolig stor glæde, taknemmelighed og masser af kærlighed.

Og midt i det hele har jeg haft en urokkelig tro på og tillid til, at alt er godt og det hele ender lykkeligt.

I dag er jeg business coach og sparringspartner for passionerede selvstændige, der brænder for noget og som ønsker at gøre verden til et bedre sted. Som en fødselshjælper (eller drømmefanger) hjælper jeg dig med at forme dine gode idéer til produkter og ydelser, der virker. Online og offline.

Det gør jeg, fordi jeg tror på, at kvinder gemmer på langt mere power og potentiale, end vi viser verden.

Mit passion er at hjælpe dig, der er selvstændig kvinde, med at skabe et liv og en forretning, du elsker, baseret på dine unikke talenter, ideer, personlighed og livsvej.

Jeg hjælper dig med at finde pulsen, passionen og pejlemærkerne i din forretning, så du kan vågne med et smil på læben, glimt i øjet og ro i maven.

 

Jeg har verdens fedeste job!!

Det, som jeg pivelsker er…

Det, som gør mig glad i låget, er, når du pludselig kan se mulighederne, lyset og potentialet – for så ved jeg, at livet aldrig bliver det samme for dig igen.

Jeg elsker, når mennesker føles ægte, når de gør sig umage og lever livet med en puls og en hungren efter ”at fylde livet ud” – hvad det så end er for den enkelte.

Jeg kan ikke fordrage at se spildt potentiale, slukkede drømme og tomme øjne.

Nå ja, og så elsker jeg mad, naturen, bøger, stilhed, et godt grin, dybe samtaler og ALT med Morgan Freeman.

Andre siger om mig at…

Jeg får tit at vide, at jeg er empatisk og nærværende, fordi jeg får mennesker til at føle sig trygge og godt tilpas i mit selskab.

Jeg får også tit at vide, at jeg er kreativ og løsningsorienteret, fordi jeg altid kan finde en vej, en løsning eller en model til at komme fra A til B.

Og så får jeg også tit at vide, at min kommunikation er klarsynet og karismatisk, fordi jeg har en særlig evne til at forklare svære ting meget billedrigt, levende og på en let og tilgængelig måde.

Jeg er særligt god til…

Der er mange ting, jeg er god til, men jeg er naturligt god til at skabe ro, holde overblik og struktur, være kreativ, kommunikere i øjenhøjde – og så er jeg god til at se mennesker.

Det er nok fordi jeg lytter, reflekterer og observerer mere end jeg taler.

Hvor andre normalt bruger fine ord og store bevægelser til at forklare et eller andet, så fokuserer jeg på at gøre tingene så enkle og brugbare for dig som muligt – meget gerne med billeder og farver.

Jeg er klart bedst, når jeg tager “alt er muligt-hatten” på – faktisk har jeg svært ved at tage den af – og smukke omgivelser og gerne noget natur får alt det mest kreative og boblende frem i mig.

For mig er det vigtigt at andre opfatter mig som professionel (uden at være kedelig), omsorgsfuld og engageret, fordi det er egenskaber, jeg selv værdsætter hos andre mennesker.

Nok om mig. Hvem er du? Og hvordan kan jeg hjælpe dig?