Navnet er Thybo. Anja Thybo.

Navnet er Thybo. Anja Thybo

Jeg er på en ikke-særlig-hemmelig mission om at forløse drømme og fremkalde helte.

Jeg tror på, at der inde i dit og mit og vores allesammens skønne hjerter og hoveder ligger guf, guld og gyldne potentialer, der kan gøre verden til et bedre sted. Jeg hjælper dig med at finde, forme og udfolde potentialet.

Du kan godt kalde mig Drømmefanger, Perlefisker eller Heltefremkalder.

Sådan her startede det…

Året var 2005. Jeg var lige blevet coach. Jeg var klar til at indtage verden. Men en onsdag morgen kom min mand og jeg til at købe en kursusvirksomhed…

Say what?!

Ja, du læste rigtigt.

En forårsmorgen i maj 2005 spurgte én af vores bekendte, om vi ville overveje at overtage hans kursusvirksomhed med ansatte, lokaler og forventet millionomsætning. Han ville generationsskifte virksomheden og han så noget potentiale i 2 x Thybo.

Den havde vi ikke lige set komme! Men det var en drønspændende mulighed for at prøve os selv af i en (for os) helt ukendt branche. Så vi kiggede på hinanden, Carsten og jeg, og spurgte “hvad er det bedste, der kan ske?” – og så holdt vi vejret og sprang ud i det.

 Læringskurven var nærmest lodret i det første år og pludselig underviste jeg ledere og medarbejdere rundt omkring i dansk erhvervsliv.

De første kurser, jeg holdt, gik virkelig dårligt. Men heldigvis er jeg født læringsparat, så jeg kastede mig over alt, hvad jeg kunne få fingrene i om kursusdesign, læring og undervisningsteknik.

Jeg lærte at balancere mit lidt introverte væsen med den ekstroverte rolle som underviser. Og da onlinebølgen skyllede ind over landet, var jeg hurtig til at skabe vores allerførste onlinekursus – et kursus i hurtiglæsning.

Kurset har siden solgt for et sekscifret beløb og det blev starten på en helt ny passion for mit vedkommende, nemlig kombinationen af onlineundervisning og traditionelle, fysiske kurser.

I dag underviser jeg stadig og så er jeg sparringspartner og mentor for selvstændige, der vil skabe, skalere eller simplificere deres liv og forretning.

Jeg har verdens fedeste job og jeg har delt min begejstring for professionel vidensformidling mange steder bl.a…

Danmarks største community for solo-selvstændige kvinder. Her har jeg bl.a. undervist de +10.000 medlemmer i professionelt kursusdesign.

Freeliving bad mig lave et kursus til deres medlemmer om at lave uimodståelige onlinekurser. Kurset ligger nu på deres platform.

Min mentor, Sofia Manning, skrev forordet til min coachingbog Spørg mig lige. Hun kaldte den “en vigtig bog”. Det er jeg ret stolt over.

Skønne Nina fra Messy Minds har interviewet mig til sin podcast. Vi havde dybe samtaler om, hvad der skal til for at lykkes som iværksætter.

Det, som jeg pivelsker er…

Det, som gør mig glad i låget, er, når potentialer forløses og nye muligheder for vækst viser sig. Jeg elsker, når mennesker føles ægte, når de gør sig umage og lever livet med en puls og en hungren efter at fylde livet ud.

Andre siger om mig at…

Jeg får tit at vide, at jeg er empatisk og nærværende, fordi jeg får mennesker til at føle sig trygge og godt tilpas i mit selskab. Jeg får også tit at vide, at jeg er kreativ og løsningsorienteret, fordi jeg altid kan finde en vej, en løsning eller en model til at komme fra A til B.

Og så får jeg også tit at vide, at min kommunikation er klarsynet og karismatisk, fordi jeg har en særlig evne til at forklare svære ting meget billedrigt, levende og på en let og tilgængelig måde.

Dét, jeg er særligt god til, er…

Jeg er naturligt god til at skabe overblik og struktur, være kreativ, kommunikere i øjenhøjde – og så er jeg god til at se mennesker. Jeg fokuserer på at gøre tingene så enkle og brugbare for dig som muligt – meget gerne med billeder og farver.

Jeg er klart bedst, når jeg tager “alt er muligt-hatten” på – faktisk har jeg svært ved at tage den af – og smukke omgivelser og gerne noget natur får alt det mest kreative og boblende frem i mig.

For mig er det vigtigt at andre opfatter mig som professionel (uden at være kedelig), omsorgsfuld og engageret, fordi det er egenskaber, jeg selv værdsætter hos andre mennesker.

Hvis du fornemmer et match, så lad os tage en snak. Du kan booke en uforpligtende, gratis samtale her.