Du er solo-selvstændig kvinde og du har en p*ssego’ kursus-idé!

Håndholdt og rumpetsparkende gruppeforløb

FRA GOD IDE TIL PROFESSIONELT

KURSUS PÅ EN MÅNED

(selv om du hverken er tekstnørd, læringsekspert eller
hedder Struktur og Overblik til mellemnavn)

 

 

Jeg kan se det på dig… Du er piv klar!

Du er nemlig SÅ færdig med at tænke din go’e kursus-idé ihjel – nu skal der saftsuseme handles!

Du vil ha’ idéen ud af hovedet og formet til det fedeste, mest professionelle kursus – der virker!

Du er parat til at blive ”hende med et færdigt kursus” i stedet for at være ”hende med en god idé, der aldrig blev til noget”.

Har jeg ret – er det dig?

​Så er KURSUSKLAR forløbet det (k)ærlige spark i rumpetten, der sender dig ud i galaksen, hvor alle de andre fænomenale GO-DO’ers hænger ud og casher ind på det, de kan og er!

KURSUSKLAR forløbet er kun for dig, der er klar til at smøge ærmerne op og tage action.

Sammen med en vaskeægte kursusnørd, der i mere end 15 år har arbejdet med design af kurser, læring og undervisning, der virker.

Kan du genkende det her?

Du har en drøngo’ ide til et nyt kursus eller forløb, du gerne vil tilbyde i din forretning, men…

  • du mangler overblik, struktur og en trin-for-trin plan til at komme videre med dit kursus
  • du bliver ved med at tage to skridt frem og ét tilbage
  • du bremser dig selv med overspringshandlinger og perfektionisme
  • du HAR prøvet… 187 gange… men du går død i det hver gang
  • du er i tvivl om, hvordan du bedst formidler dit stof, så kursisterne forstår, hvad du siger
  • du er træt af at føle, at du brænder inde med dét, du har i dig
  • du er bange for, at gi’ hele butikken væk i dit kursus (eller lave noget, der er en pjasketynd kop te…)
  • du udfordres lidt (eller meget!) af de mentale trolde Tvivl, Frygt og Modstand

Og pludselig er det igen fredag og du har stadig ikke lanceret en skid eller knækket koden på din geniale kursus-idé…

Én ting er 100 % sikkert!

Hvis du bliver ved med at brænde inde med dét, du brænder for, så risikerer du at stå tilbage med en øv-følelse af spildt potentiale og tabte muligheder

Men hey – sådan behøver det ikke at være!

På KURSUSKLAR forløbet former vi din idé og folder den ud til et pivlækkert, professionelt kursus eller forløb. Online eller fysisk.

Det foregår sådan her…

Vi starter med at udvælge og stille laserskarpt på din kursusidé (måske har du mange idéer og svært ved at vælge…)

Så former vi et krystalklart billede af din ideelle kursist, så du kan tiltrække de helt rigtige kunder til dit kursus.

Z

Vi sætter konkrete læringsmål og kompetenceniveau for dit kursus (så du hjælper dine kursister med det rigtige på den rigtige måde).

l

Så er det tid til at udvælge og producere professionelt kursusindhold, øvelser, videoer, lydfiler osv.

i

Til sidst sætter du hele baduljen sammen til et pivlækkert kursusmateriale, der virker (= transformerer og skaber læring).

Jeg troede, at mit online-forløb skulle være på 6 moduler, men KURSUSKLAR vendte det hele på hovedet. Nu har jeg redskaberne til at skabe kurser og forløb i min forretning.

Betina Rolandsen

Du lærer, hvordan du skaber kurser, der virker (også online) og du får individuel sparring på dit kursusmateriale og håndholdt hjælp og hep hele vejen 

Før KursusKlar forløbet havde jeg ikke andet end en ide og intentionen. Efter forløbet har jeg fået redskaberne til at kunne lave kurser, og jeg har et kursus, der næsten er klart til lancering.

Seria Baunegaard

Noget af det mest fantastiske ved KursusKlar forløbet er alle redskaberne og værktøjerne. Det er guld værd. Også alt how-to-materialet. Og så elsker jeg Facebook-grupper koblet på forløb. Workshoppen var også fed.

Grith Lygum

KursusKlar har givet mig rammer, struktur og redskaber til at skabe kurser, En skabelon jeg kan tage frem igen og igen.

Christina Schneider

KURSUSKLAR er tilrettelagt ét skridt af gangen, lige som perler på en snor, så du aldrig er i tvivl om “what’s next”

Under hele forløbet er jeg kun en e-mail væk, hvis noget driller (yes – du har direkte adgang til min indbakke lige så tosset, du vil).

Tidligere ville du måske være gået i stå, ha’ mistet modet eller kastet dig over overspringshandlinger.

Men ikke nu. Ikke på min vagt. Jeg hjælper dig med at stå fast, eksekvere og komme videre.

Jeg holder dig i hånden (og i ørerne), og jeg holder dig op på dit commitment til dig selv og din kursusdrøm.

KURSUSKLAR er et gruppeforløb, der ikke ligner noget, du kender eller har prøvet før, og det er der mange gode grunde til

For det første samarbejder du personligt med en kursusekspert, der selv har “gået vejen” utallige gange.

For det andet er forløbet håndholdt og min feedback er 100% skræddersyet til dig. Fordi erfaringen med dét at lave kurser er forskellig fra person til person.

For det tredje får du hjælp af en læringsekspert, der er vant til at sammensætte forløb og kurser efter den enkelte kundes behov.

For det fjerde har du direkte adgang til mig på mail, videomøder og når vi mødes på vores workshops.

For det femte gør du dig ikke begreb om, hvor mange genveje, smutveje og margueritte-ruter du kan tage, når du vælger at få hjælp af en kvinde, der har været i gamet i 15 år, undervist ledere og topchefer i dansk erhvervsliv, er fast tilknyttet CBS og DTU som ekspert i bl.a. læringsstile, og to gange årligt kaldes ind for at undervise Folketingets politikere.

For det sjette har du min garanti for, at du kommer videre og i mål med din idé (hvis du tager action og ansvar). I can’t do it for you.

Det håndholdte, rumpetsparkende KURSUSKLAR forløb indeholder

Online-kit med videoer, FUNsheets (et federe ord for arbejdsark), skabeloner og tjeklister

Verdens sødeste Facebook gruppe til delinger, fejringer og hep

Konsulenter, behandlere, coaches, arkitekter, HR-partnere, undervisere, personlige trænere, heste- og hunde-mennesker, SoMe eksperter, grafikere m.fl. har valgt KURSUSKLAR

Du får masser af nye kursusværktøjer på de to heldags workshops (én online og én fysisk)

Open Office Online – Vi mødes 2 x ugen til Q&A’s og Pop-Up undervisning

Du får en hel måneds ubegrænset, individuel feedback og sparring på dit kursus. Jeg er kun en e-mail væk

Christina fik gennemarbejdede modeller og kyndig vejledning, som hun kunne implementere med det samme. Hun fik også en masse ideer til, hvilke kurser og forløb hun kan lave fremover efter KURSUSKLAR skabelonerne.

Christina Vitale

Selvstændig HR-konsulent

KURSUSKLAR forløbet kombinerer alt det bedste fra online-læring, 1:1 sparring, gruppedynamik, personlig feedback på opgaver og kursusmateriale, ubegrænsede Q&A’s + to (2) heldags workshops – den ene under forløbet, den anden som opfølgning efter forløbet

Med KursusKlar forløbet har jeg fået stablet et kursus på benene. Forløbet gav mig den struktur, jeg behøvede og tiltro til, at jeg kan og har noget at videregive. Trin for trin så jeg, at mit kursus udviklede sig fra idé til produkt. Uden Anjas dygtige vejledning og store viden var det aldrig gået.

Det allermest fantastiske ved KursusKlar forløbet er, at jeg nu har fået skabelonen, ikke kun til mit Healings Kursus, men også til fremtidige offline eller online kurser.

Den største aha-oplevelse for mig var, hvordan Anja med skarp pen og klar i spyttet skabte en fantastisk ramme, struktur og støtte hele vejen igennem. Jeg følte mig set og lyttet til..

Jeg vil varmt anbefale KursusKlar til alle, der går med et kursus i maven. Både begyndere og øvede.

Sophia Merle Bruun

KursusKlar forløbet har givet mig en tydelighed på mig selv og min målgruppe. Og en struktur af mit materiale, både opsætning og rækkefølge. Før forløbet var mit kursus på noter og inde i mit hoved. Nu er det uoverskuelige og ukonkrete blevet konkret.

Noget af det bedste ved KursusKlar forløbet har været at blive fulgt på vej, at blive støttet og holdt op på at være i gang. Også Anjas direkte og tydelige kommunikation og sparring på mine skriverier – det har været en stor hjælp.

Hvis du går med en online ide og ikke ved, hvor du skal starte, vil jeg klart anbefale dig at tage med på KursusKlar forløbet. Også for at få det skub der gør, at du kommer i gang.

Gudni Patursson

Inden jeg startede på KursusKlar forløbet, havde jeg en ide, men jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle føre den ud i livet. Nu står jeg med et næsten færdigt produkt på kun en måned, og det havde jeg ikke kunnet uden den her proces. Jeg er stadig virkelig målløs over, at det kunne lade sig gøre.

KursusKlar forløbet har givet mig værktøjerne til at bygge et kursus fra bunden af, og gjort processen overskuelig og til at gå til. Det har givet mig troen på, at jeg da sagtens kan lave et kursus.

Jeg valgte netop det her forløb, fordi jeg vidste, at det ville blive guld værd med en sej og kærlig kursusmama på sidelinjen. Og dét var det virkelig også!

Jeg vil anbefale KursusKlar forløbet til andre nyopstartede iværksættere, der har brug for et sted at starte og gerne vil ha’ god hjælp og støtte hele vejen gennem processen. Forløbet er unikt pakket, og ligner ikke de typiske online kurser.

Kristine Lyngsø Andersen

Mette havde en drøm om at “gå online” med sin viden og nå flere med sin ekspertise. Efter KURSUSKLAR forløbet står Mette med sit første online kursus, og en hel ny indtjeningsmulighed.

Mette Nielsen

Folkeskolelærer

Henriette havde masser af idéer til onlinekurser, men hun havde ingen idé om, hvor hun skulle starte eller hvordan, hun skulle gribe hele processen an.

Henriette Hansen

Bettina kom ud af sin komfortzone og sidder nu med stolthed og en masse ny viden og gå-på-mod i forhold til det at lave kurser og forløb.

Bettina Møller

Mette havde en drøm om at “gå online” med sin viden og nå flere med sin ekspertise. Efter KURSUSKLAR forløbet står Mette med sit første online kursus, og en hel ny indtjeningsmulighed.

Mette Nielsen

Folkeskolelærer

Henriette havde masser af idéer til onlinekurser, men hun havde ingen idé om, hvor hun skulle starte eller hvordan, hun skulle gribe hele processen an.

Henriette Hansen

Bettina kom ud af sin komfortzone og sidder nu med stolthed og en masse ny viden og gå-på-mod i forhold til det at lave kurser og forløb.

Bettina Møller

Jeg hedder Anja Thybo – og jeg er din kursusnørd

Jeg er selvstændig og partner i en kursusvirksomhed, og jeg har 15 års erfaring som underviser for dansk erhvervsliv.

For dig betyder det… at du får adgang til en professionel og erfaren værktøjskasse, når du vil forme din viden til et kursus eller forløb af høj kvalitet.

Jeg er kreativ, ordnørd og ikke teknikforskrækket.

For dig betyder det… at du kan få hjælp til sælgende formuleringer og grafiske genialiteter, så du kommer videre (og i mål) med dit kursus.

Jeg er (k)ærlig, vedholdende og ret meget nede på jorden.

For dig betyder det… at jeg kalder en spade for en spade, men også står klar med klap og hep, når det er dét, du har brug for.

Jeg er ekspert i at forenkle, strukturere og hjælpe dig dér, hvor du er faret vild.

For dig betyder det… at du kan snuppe en gevaldig masse genveje, så du hurtigere kommer videre og (endelig) bliver færdig med dit kursus.

WALL OF FACTS

Din investering i KURSUSKLAR forløbet

er KUN 4.795 kr. + moms (normalt 9.995 kr.). Du kan betale i én eller to rater.

I er MAX 25 deltagere på et KURSUSKLAR forløb

På den måde kan du være sikker på, at du altid kan få min hjælp og opmærksomhed, når du har brug for det.

Næste KURSUSKLAR forløb

starter den 1. oktober 2020, og vi kursusnørder sammen hele oktober måned.

ALLE kan deltage – uanset erfaring med at lave kurser

Min undervisning er enkel og ligetil. Og fordi min feedback og sparring gives individuelt, er der plads til både den garvede og nybegynderen.

Din investering er lynhurtigt tjent hjem

Du skal bare sælge 2-3 kurser eller forløb, så er investeringen tjent hjem. Derefter er det rent overskud.

Hvor mange timer, kroner og frustrationer har du allerede brugt

på IKKE at blive færdig med dit kursus? Og hvor mange “one-size-fits-all” gruppeforløb har du deltaget i – uden at få den nødvendige, håndholdte hjælp med lige præcis dit kursus?

#1 FAQ

Hvad hvis jeg ikke kan deltage i det, der foregår online?

Alt bliver optaget og sendt til dig som replay. Så kan du se, høre og lære, når det passer dig.

#2 FAQ

Hvad hvis jeg kommer bagud?

Det kan ske for selv den bedste, men heldigvis er alle videoer, skabeloner og replays dine til evigt eje. Så no worries.

#3 FAQ

Hvad hvis jeg ikke kan deltage på den fysiske workshop?

Det vil være drønærgerligt, for det er en fed dag. Men, den fysiske workshop ligger efter forløbet, som en slags krymmel på kagen. Den er ikke nødvendig for, at du får lavet dit kursus. Workshop datoen meldes ud i god tid.

WALL OF FACTS

Din investering i KURSUSKLAR forløbet

er KUN 4.795 kr. + moms (normalt 9.995 kr.). Du kan betale i én eller to rater.

ALLE kan deltage – uanset erfaring med at lave kurser

Min undervisning er enkel og ligetil. Og fordi min feedback og sparring gives individuelt, er der plads til både den garvede og nybegynderen.

#1 FAQ

Hvad hvis jeg ikke kan deltage i det, der foregår online?

Alt bliver optaget og sendt til dig som replay. Så kan du se, høre og lære, når det passer dig.

I er KUN 25 deltagere på et KURSUSKLAR forløb

På den måde kan du være sikker på, at du altid kan få min hjælp og opmærksomhed, når du har brug for det.

Din investering er lynhurtigt tjent hjem

Du skal bare sælge 2-3 kurser eller forløb, så er investeringen tjent hjem. Derefter er det rent overskud.

#2 FAQ

Hvad hvis jeg kommer bagud?

Det kan ske for selv den bedste, men heldigvis er alle videoer, skabeloner og replays dine til evigt eje. Så no worries.

Næste KURSUSKLAR forløb

starter den 1. oktober 2020, og vi kursusnørder sammen hele oktober måned.

Hvor mange timer, kroner og frustrationer har du allerede brugt

på IKKE at blive færdig med dit kursus? Og hvor mange “one-size-fits-all” gruppeforløb har du deltaget i – uden at få den nødvendige, håndholdte hjælp med lige præcis dit kursus?

#3 FAQ

Hvad hvis jeg ikke kan deltage på den fysiske workshop?

Det vil være drønærgerligt, for det er en fed dag. Men, den fysiske workshop ligger efter forløbet, som en slags krymmel på kagen. Den er ikke nødvendig for, at du får lavet dit kursus. Datoen meldes ud i god tid.

Mette lærte at kommunikere sit budskab og fik en masse gode ideer til, hvordan hun kan pakke og levere sit onlinekursus. Lærerigt forløb… en rigtig øjenåbner!

Mette Raahede

Er du stadig i tvivl, om du skal tilmelde dig? Og mangler du de sidste 3 argumenter for, hvorfor du skal booke din plads NU…

Hvornår har du sidst fået en hel måneds håndholdt, professionel hjælp, 1:1 sparring, personlig feedback og direkte adgang til underviseren, online-kit med  skabeloner og tjeklister (som du har adgang til forever) OG to heldags workshops (den ene på et drønlækkert kursussted) til 4.795 kroner?
Mit gæt er – det har du aldrig fået før!

Der er KUN 25 pladser på holdet, og når holdet er fyldt, er det fyldt. Alle tidligere hold er blevet udsolgt på kun 5 dage. Det bli’r Oktober 2020 holdet også. Trust me.

Hvor længe skal dine kunder egentlig vente på at få din hjælp og dit kursus? Hvor mange penge vil du (blive ved med) at kaste efter løsninger, der aldrig helt får dig i mål, fordi du mangler den der håndholdte, (k)ærlige 1:1 sparring – og et menneske, der ser dig, hører dig og er på dit hold gennem hele processen?